👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niby jaja a poziomem znacznie lepiej niż w tych wszystkich Mezach, Doniach, TEdekach i tego od miliona monet...
I wróciły wspomnienia z Uniakiem. Ojciec takim seledynowym jeździć uczył. Pamiętam w warsztacie po stłuczce spuściłem ręczny i z górki się potoczył i walnął w szarą lagunę...
On tu "śpiewa" o fiacie uno z silnikiem 1.4, a nie o 1.1 fire, sam miałem uno z 1.4 i musze powiedzieć że z tym 69 konnym silnikiem te auto ma super kopyto, nie jednego kierowce BMW można zadziwić przyspieszeniem na światłach

@up
Mistrinic ma racje z ta spinka, że nikt pomóc nie chce. Prawda jest, że tyle lat leci to na baletach. Wybaczcie dzieciakowi, w końcu kawałek pochodzi z roku 1999;) Tak, tak panowie... Czas leci trzeba się z tym pogodzić. Co do filmiku to bardzo pozytywny.
Mistrinic ma racje z ta spinka, że nikt pomóc nie chce. Prawda jest, że tyle lat leci to na baletach. Wybaczcie dzieciakowi, w końcu kawałek pochodzi z roku 1999;) Tak, tak panowie... Czas leci trzeba się z tym pogodzić. Co do filmiku to bardzo pozytywny.

Fiat Uno. Moja legenda. Uczyłem się prawka na cieniasie. Dostałem na egzamin Uno. Na moje protesty, że nie jeździłem. nie znam samochodu, pierwszy raz... Egzaminator: co za problem? Samochód to samochód. Tak? Zdałem 3 ulice i do wordu. Jeszcze kazał mi zwolnić, do 60 wtedy. Na jego uwagę że jadę za wolno, jak instruktor przykazał 40, to pocisnąłem 70

Ja teraz mam takiego;p Bidas na te czasy ale lepiej wolno jechać niż szybko iść;p
Muza spoko wybic sie nie wybije ale cośtam ogarnia.
W gimbusach teraz pewnie leci ,,ona tańczy dla mnie'' czy jakoś tak z telefonu to chlopak niewie.Szkoda że sie tak stresuje.
Muza spoko wybic sie nie wybije ale cośtam ogarnia.
W gimbusach teraz pewnie leci ,,ona tańczy dla mnie'' czy jakoś tak z telefonu to chlopak niewie.Szkoda że sie tak stresuje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie