Były już filmiki z wyścigów na tejże wyspie. Tu kolejny z nieco zmodyfikowanymi motocyklami, które posiadają kosz boczny. Panowie siedzący w tych koszach muszą mieć jajca ze stali. Zresztą jak każdy szaleniec tam się ścigający.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-07, 17:36
Taki zajebisty filmik i taka chu*owa muzyka... jakie to ostatnio powszechne...
Miałem nadzieje pojechać w tym roku na TT, ale nie ma szans na urlop i ch*jnia ogólnie, a szkoda. A tak z innej beczki to podkład lipny z deka. Autor mógł dać coś rockowego, typu Lacuna Coil - Closer, albo Within Temptation - Faster.
konto usunięte
2013-05-07, 18:12
konto usunięte
2013-05-07, 18:16
Hitlerowcy mieli podobne motocykle
To jest nutka : Example - Changed The Way You Kiss Me
Pierwszy raz takie coś na oczy widzę... Ale jest zajebiste
konto usunięte
2013-05-07, 22:17
Isle on Man juz za tydzien. Beda zdjecia prosto ode mnie!
konto usunięte
2013-05-07, 23:12
Ktoś wie może jakie maszyny osiągają tutaj lepsze czasy czy prędkości maksymalne? Chodzi mi o porównanie tego co widać na filmie z tradycyjnymi motocyklami.
Wydaje mi się, że te z wózkami (koszami?) powinny być nieco szybsze a na pewno mieć lepsze przyspieszenie ale może się wypowie jakiś ekspert?
(Tak wiem, mógłbym sobie wyszukać to w google ale mi się nie chce...)
Geho
2013-05-08, 0:34
@kevq
z bocznymi są wolniejsze, bo mają mimo wszystko większe opory powietrza i są cięższe. A czy lepiej wchodzą w zakręty to Ci nie powiem, z jednej strony jest "stabilniejsze" ale dochodzi kwestia współpracy, zawodnicy musza być naprawdę zgrani. A i nie położysz się tak jak na zwykłym moto.
Dane z wiki:
rekordowa średnia prędkość okrążenia z wózkiem bocznym: 116 mph
bez: 131 mph
konto usunięte
2013-05-08, 0:51
to mi się dużo bardziej podoba niż na ścigach

super akcja
Nie ma ktoś więcej tego

??
konto usunięte
2013-05-08, 17:37
uffff po mnie tu co najwyżej brązowy szlak by został gdybym miał na tej doczepce siedziec :O