Się nasz Norweski kolega doczekał piosenki.
Jakby coś nie działało to naprawie jak wytrzeźwieje.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-26, 18:27
nie udany cover Honor-u. kolesie powinni sie wstydzic ..
anarcho kapitalistyczna? O_o
konto usunięte
2012-08-26, 18:28
Do tych co go popierają. Mam nadzieje, że kiedyś wasze dziecko jakiś świr zajebie i powie, że to za arabów. Ciekawe czy dalej takie wyszczekane cwaniaki z was będą.
Człowiek który w ten sposób chce zwrócić uwagę na swój manifest powinien wisieć na drzewie.
konto usunięte
2012-08-26, 18:32
Oryginal Honoru jest o niebo lepszy. WG mnie to jakas parodia korwinomikkistow. Breivik jest faktycznie wariatem, a nie jakims wojownikiem o Białą Europę.
Anders Breivik - geniusz.
konto usunięte
2012-08-26, 18:46
Breivik mój heros mój idol. On powróci jeszcze bardziej silniejszy i mocniejszy!.ANDERS BREIVIK ! MOC !
Wolę wokal Szczerego, ale koleś daje radę.
konto usunięte
2012-08-26, 18:51
Polactwo podnieca się wyczynami swojego nowego idola. Spoko, parę postów dalej będziecie kwilić o jakimś buku, humorze i dziczyźnie i się dziwić, że co niektóych zbiera na wymioty od waszych prawicowo-katolskich mantr.
konto usunięte
2012-08-26, 18:53
konto usunięte
2012-08-26, 19:02
konto usunięte
2012-08-26, 19:03