Mi jakaś k🤬a przerysowała cały bok (dobrze że nie do gołej blachy bo nie muszę malować) ale jakbym go widział to bym mu wsadził ten klucz w dupsko.
[I ten co napisze mi że gówno bym zrobił, to najwyraźniej swoją ciotowatą osobę opisuje.]
Heh, k🤬a, jeśli zastawiłbyś mi drogę na chodniku przerysowałbym ci cały bok a jak byś przypyskował odlałbym ci się na maskę. I c🤬ja byś zrobił. Swoją drogą lubię patrzeć na miny kolesi którym przechodzę po masce jak zatrzymają się na pasach dla pieszych a wskakuje mi zielone. Naucz się jeździć, naucz się zatrzymywać, naucz się parkować, albo zbieraj karniaki łajzo.

jestem za szofery z checja by do sypialni po wjezdzali
Że co? Spieszyłeś się pisząc to?
jestem za szofery z checja by do sypialni po wjezdzali
Ma ktoś k🤬a Enigmę ??

Ma ktoś k🤬a Enigmę ??
Ja mam na kasecie jeszcze, Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!

Heh, k🤬a, jeśli zastawiłbyś mi drogę na chodniku przerysowałbym ci cały bok a jak byś przypyskował odlałbym ci się na maskę. I c🤬ja byś zrobił. Swoją drogą lubię patrzeć na miny kolesi którym przechodzę po masce jak zatrzymają się na pasach dla pieszych a wskakuje mi zielone. Naucz się jeździć, naucz się zatrzymywać, naucz się parkować, albo zbieraj karniaki łajzo.
Wtedy dobrze stałem, na parkingu z resztą! A ciebie chętnie bym przeżenił przez ryj 15-letni dzieciaku.
Co innego jest jak c🤬jowo parkuje, a co innego jak ci jakaś dz🤬ka złośliwie rysuje. Sam wolę k🤬sa na szubie markerem jebnąć jak chodnik zastawia, zmywalnym z resztą i jak 10 minut c🤬ja zmywa to na drugi raz się zastanowi.
I na koniec mej wypowiedzi życzę ci aby ci jakiś gówniarz lakier poniszczył jak kiedyś będziesz miał swojego pierwszego grata.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi