Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Się wyklepie
lubieszpinak • 2020-06-02, 16:42
Godzina 3:30, kierowca zasypia za kółkiem jadąc z prędkością 130-140km/h. Zjeżdża do głębokiej fosy po prawej stronie drogi, przejeżdża w fosie 100 metrów po czym uderza w betonowy przepust mostka. Siła uderzenia wyrzuca samochód na drogę. Ratownik medyczny przyjechał po mnie z czarny workiem Bilans strat: złamany w dwóch miejscach kręgosłup, mało brakowało a przerwałoby rdzeń kręgowy, złamane obydwie nogi, złamany mostek, stłuczona miednica i organy wewnętrzne. Najlepsze - zapięłam pasy kilka minut przed wypadkiem.

Niedługo po wypadku, kumpel sprzedał to auto gościowi który miał ambicję go naprawić i zapłacił mu za ten samochód prawie 2000 B) Nieznane są mi jednak dalsze losy gabloty

Więcej zdjęć:

ukryta treść

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stary_piernik 2020-06-02, 22:53 1
tekst z naprawą samochodu to był kit... po prostu ktoś to kupił bo potrzebował papiery... zrobią przeszczep pól numeracyjnych albo naniosą numery na inny samochód ...
Zgłoś
cinek23 2020-06-03, 0:55
Drzwi wygięte, blacha pęka. Ale ważne że ,,Beemka,,
Zgłoś
B.T.K 2020-06-03, 6:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pawehan 2020-06-03, 8:39
driveroo napisał/a:

Ze złamanego kręgosłupa i to w 2 miejscach można wyzdrowieć?

Można. Ja znałem kolesia, który złamał kregosłup po upadku z balkonu i jakiś czas żadnych objawów nie miał, tylko później zaczęło mu się robić duszno i wezwał pogotowie.

Diggerx napisał/a:

Zrozumcie debile, że nikt tego nie będzie klepał! Niedaleko mnie jest gość który robi dla handlarza uszkodzone auta i widzę co mu przywożą i nigdy czegoś jednocześnie tak starego i rozbitego nie robił bo się nie opłaca

Gdyby była nowsza to bez problemu można zrobić składaka z dwóch takich bmek. Ale dobra masz rację. Wszystkie samochody u nas są nie bite i mają 150 tyś przebiegu po 10 latach. Jest w pyte.

Zgłoś
Lyttald 2020-06-03, 10:21
Szkoda, że pasy zapięte - byłby mega materiał na harda

Pozdro!
Zgłoś
Pawehan 2020-06-03, 14:12
Lyttald napisał/a:

Szkoda, że pasy zapięte - byłby mega materiał na harda
Pozdro!

W takim razie od dzisiaj nie zapinaj pasów, jeśli chcesz zrobić coś pożytecznego w swoim zasranym życiu

Pozdro!
Zgłoś
lubieszpinak 2020-06-03, 15:44 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-06-05, 13:59
Leci piwerko za materiał własny.
Masz po tym wypadku jakiś psychiczny uraz? Dziwne sny, lęki, uprzedzenia do jazdy za pasażera?
Co do godziny to była 3:33.
Ciekawa historia którą się będzie wnukom opowiadało. Życze dużo zdrowia i oby wypadek nie miał dalszych kosnekwencji w przyszłości. Pozdrowienia!

A kumpel jakiś baran skoro dziewczyna mu dyktuje z kim ma mieć kontakt.
Zgłoś
lubieszpinak 2020-06-05, 21:12 3
PieronJasnySzlag napisał/a:

Leci piwerko za materiał własny.
Masz po tym wypadku jakiś psychiczny uraz? Dziwne sny, lęki, uprzedzenia do jazdy za pasażera?
Co do godziny to była 3:33.
Ciekawa historia którą się będzie wnukom opowiadało. Życze dużo zdrowia i oby wypadek nie miał dalszych kosnekwencji w przyszłości. Pozdrowienia!
A kumpel jakiś baran skoro dziewczyna mu dyktuje z kim ma mieć kontakt.

Tak, mam PTS, zaburzenia snu, i ciężką depresję(wywołaną głównie przez inne czynniki, wcześniejsze, ale psychiatra mówił, że wypadek i ta trauma były zapalnikiem przez który znacznie mi się pogorszyło), do tego często jak jadę samochodem to się strasznie boję, że znów wjadę do fosy. W sytuacjach jak ktoś delikatnie zjeżdża na prawą stronę cała się strasznie wysztywniam i jestem blada jak ściana. A, no i przerwałam prawko przez to bo boję się kierować autem po tym
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-06-06, 0:08
lubieszpinak napisał/a:

Wracam w sobotę do domu, tam mam zdjęcia To wstawię gdzieś w komentarzu

Fajnie, dodałem temat do ulubionych, więc jak coś dorzucisz to będę widział
Chyba, że masz też coś ciekawego, czego nie chcesz pokazywać na głównej, to możesz mi wysłać na PW
Zgłoś
Stachu81 2020-06-07, 23:07
Silnik chyba nieuszkodzony
A tak na poważnie, to jak jest drogie auto to za same pierdółki zdemontowane weźmie kilka razy tyle. Wystarczy popatrzeć na aukcję jakie są ceny używek, np. Mechanizmów do okien, znaczków itp...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem