Łódź k🤬a...
Łódź k🤬a...
Up, up, up
Weźcie mi proszę wytłumaczcie, bo ja prosty chłop jestem, jaką winę ponosi miasto Łódź za to, że jakiś debil przez swoją głupotę zdemolował fragment ulicy.
To jakbyście rozgrzeszali mordercę z A1 który spalił w samochodzie rodzinę z małym dzieckiem, mówiąc:
"No tak... to koło Piotrkowa Trybunalskiego.. i wszystko jasne..."
Żadną, przecież koszt naprawy tego bajzlu zostanie ściągnięty z ubezpieczenia tego "kierowcy".
Up, up, up
Weźcie mi proszę wytłumaczcie, bo ja prosty chłop jestem, jaką winę ponosi miasto Łódź za to, że jakiś debil przez swoją głupotę zdemolował fragment ulicy.
To jakbyście rozgrzeszali mordercę z A1 który spalił w samochodzie rodzinę z małym dzieckiem, mówiąc:
"No tak... to koło Piotrkowa Trybunalskiego.. i wszystko jasne..."
Nie przejmuj się. 20 lat temu para z Łodzi ukisiła 4 dzieci w beczkach, tydzień później już nikt o tym nie pamiętał. Sosnowca już nigdy nic nie przebije.
[ Dodano: 2024-10-06, 10:49 ]
Jest mnóstwo bardzo dobrych i prawych zawodowych kierowców, więc zmień majty
Przecież podkreślił, że chodzi mu o tych z🤬bów, co myślą ,że są nadludźmi tylko dlatego, że wożą towary do sklepów.
Jak widać czytanie ze zrozumieniem to już za duże wymagania.
Nie przejmuj się. 20 lat temu para z Łodzi ukisiła 4 dzieci w beczkach, tydzień później już nikt o tym nie pamiętał. Sosnowca już nigdy nic nie przebije.
Nie o to chodzi.
Sam uważałem Łódź za najbrzydsze z miast, aż kiedyś pojechałem do Giżycka, które przejęło palmę pierszeństwa.
Tylko co to ma do tego,że kierowca zaspał???
Bo wg legend jak jest znak 3,5 m to spokojnie się zmieścisz jak nasz 4 m bo te znaki zaniżają wysokość więc debile walą pojazdami wyższymi niż ograniczenie wysokości.
Doskonale o tym wiem, bo w Polsce i Niemczech przejdziesz spokojnie pod mostem 3.8m, ale pod niższy już bym nie wjechał. Ale co trzeba mieć w bani, by pchać się pod coś takiego? Ja ostatnio w Niemczech zobaczyłem przed sobą most 3.6 m i zawróciłem by się nie pchać pod niego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie