Łódź k🤬a...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:59
Łódź k🤬a...
JanzDukli napisał/a:
Up, up, up
Weźcie mi proszę wytłumaczcie, bo ja prosty chłop jestem, jaką winę ponosi miasto Łódź za to, że jakiś debil przez swoją głupotę zdemolował fragment ulicy.
To jakbyście rozgrzeszali mordercę z A1 który spalił w samochodzie rodzinę z małym dzieckiem, mówiąc:
"No tak... to koło Piotrkowa Trybunalskiego.. i wszystko jasne..."
Nie przejmuj się. 20 lat temu para z Łodzi ukisiła 4 dzieci w beczkach, tydzień później już nikt o tym nie pamiętał. Sosnowca już nigdy nic nie przebije.
[ Dodano: 2024-10-06, 10:49 ]
Zwyrol5000 napisał/a:
Jest mnóstwo bardzo dobrych i prawych zawodowych kierowców, więc zmień majty
Przecież podkreślił, że chodzi mu o tych z🤬bów, co myślą ,że są nadludźmi tylko dlatego, że wożą towary do sklepów.
Jak widać czytanie ze zrozumieniem to już za duże wymagania.
Polak_mały napisał/a:
Nie przejmuj się. 20 lat temu para z Łodzi ukisiła 4 dzieci w beczkach, tydzień później już nikt o tym nie pamiętał. Sosnowca już nigdy nic nie przebije.
Nie o to chodzi.
Sam uważałem Łódź za najbrzydsze z miast, aż kiedyś pojechałem do Giżycka, które przejęło palmę pierszeństwa.
Tylko co to ma do tego,że kierowca zaspał???
Ja nie rozumiem, czy w tych samochodach nie ma jakiś czujników że paka jest podniesiona? powinna być blokada że z podniesioną nie pojedziesz więcej niż 10km/h
elim napisał/a:
Bo wg legend jak jest znak 3,5 m to spokojnie się zmieścisz jak nasz 4 m bo te znaki zaniżają wysokość więc debile walą pojazdami wyższymi niż ograniczenie wysokości.
Doskonale o tym wiem, bo w Polsce i Niemczech przejdziesz spokojnie pod mostem 3.8m, ale pod niższy już bym nie wjechał. Ale co trzeba mieć w bani, by pchać się pod coś takiego? Ja ostatnio w Niemczech zobaczyłem przed sobą most 3.6 m i zawróciłem by się nie pchać pod niego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie