👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Komentujacy tez mysliciele widze. Silnik bylby do remontu, jesli by zerwali pasek przy pracujacym silniku, a w calej swej glupocie, bohaterowie filmiku robia to na zgaszonym i jeszcze wyglada, ze nie bylo nikogo za kierownica...
Może miał wyrwany z przodu zaczep do holowania. Trzeba było zamontować od dołu za wahacz i nie bać się uszkodzić plastiku trochę.
Moj ojciec kiedys tak goscia wyciagal tylko ze do tylu. Gosciu zostawil samochod na 1 to jak pociagneli to tylko bylo slychac jak kola zebate pekaja

thorpl
Komentujacy tez mysliciele widze. Silnik bylby do remontu, jesli by zerwali pasek przy pracujacym silniku, a w calej swej glupocie, bohaterowie filmiku robia to na zgaszonym i jeszcze wyglada, ze nie bylo nikogo za kierownica...
wiesz wielki myślicielu... on rozwalili głowicę jakbyś nie zauważył no chyba że nigdy nie widziałeś silnika...
wiesz wielki myślicielu... on rozwalili głowicę jakbyś nie zauważył no chyba że nigdy nie widziałeś silnika...

sry nie obejrzałem do konca, napinacz jest z lewej strony, chyba sie nic w sumie nie stało.
a mogli za znaczek Szmelcwagena zahaczyć, albo lepiej za pióro wycieraczki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie