👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Streszczu napisał/a:
cuda i bóg nie istnieja, pozdro
ale siku jest prawdziwe

Jak oni tam zobaczyli podobiznę Jezusa? Chyba, że trzeba mieć zmysł przyrodzony przez wiarę, by móc zidentyfikować tam święte malunki.
Tytuł psuje efekt końcowy.
Tytuł psuje efekt końcowy.

hehehe
macie swoją religie opartą na sikach
aż strach pomyśleć co by się stało jakby tam klocka postawili

widziałem to juz na wszystkich mozliwych stronach internetowych a ja dalej nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.

Ech... Jedna z drugą stare baby nie widzą z dwóch metrów a jezusa wszędzie zobaczą.
TYGRYS2008 napisał/a:
świat byłby lepszy gdyby religia nie istniała!!!
Cóż za ignorancja. Wielka cywilizacja człowieka białego powstała na bazie chrześcijaństwa. Więc kto wie co by było, gdyby ludzie nie wierzyli wcześniej. Może nie siedziałbyś teraz przed kompem i pisał gimbo komentów.
P.S. Nie róbcie najazdów. Nie wnikam tu czy Bóg istnieje czy nie. Stwierdzam tylko fakt. A i oczywiście nie bronię fanatyków religijnych. Nie każdy człowiek wierzący szuka za każdym krzakiem śladów stóp Jezusa.

widzicie tam ten kartonik? jest w nim pelno pieniedzy... jest tyle innych szczytnych celow, na ktore nikt nie łoży, a powinnismy. wstydzmy sie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie