📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Tak USA to dzicz.
Drugą sprawą jest to, że widzimy tylko ułamek konfliktu. Gość, w którego mierzy dziadek wrzeszczy "I live here", czyli można wnioskować, że dziadzio narusza jego mir.
Był kiedyś prosty obrazek ukazujący ofiarę jako agresora, nie mogę go znaleźć ale świetnie pasuje.
Drugą sprawą jest to, że widzimy tylko ułamek konfliktu. Gość, w którego mierzy dziadek wrzeszczy "I live here", czyli można wnioskować, że dziadzio narusza jego mir.
Był kiedyś prosty obrazek ukazujący ofiarę jako agresora, nie mogę go znaleźć ale świetnie pasuje.

@up
Na ulicy nie mieszka, chwilę wcześniej młody mówi że da mu nauczkę. Dziadek czuje się zagrożony, wyciąga broń i oddaje strzał ostrzegawczy. No ale z drugiej strony takie stare pierdziele często, gęsto mają nasrane we łbach.
Na ulicy nie mieszka, chwilę wcześniej młody mówi że da mu nauczkę. Dziadek czuje się zagrożony, wyciąga broń i oddaje strzał ostrzegawczy. No ale z drugiej strony takie stare pierdziele często, gęsto mają nasrane we łbach.

ja bym się wystraszył, stary jest i nie szkoda mu reszty życia aby kogoś kropnąć

Sytuacja działa się na hawajach, w miejscu objętym katastrofą (otwierające się szczeliny erupcyjne, rzeki lawy itp.) Śledzę trochę temat tych wulkanów, i wiem że jest tam teraz spory chaos. Ludzie nie wiedzą co robić, tracą domy, tracą miejsca w których żyli.
Starszy dziad z bronią został złapany, i podobno uprzykrzał już życia ludziom, więc w tym przypadku to on jest tu tym złym.
Starszy dziad z bronią został złapany, i podobno uprzykrzał już życia ludziom, więc w tym przypadku to on jest tu tym złym.
Im więcej ludzi może posiadać broń tym większy odsetek idiotów/ludzi z problemami psychicznymi/wariatów/degeneratów/ludzi chcących popełnić zbrodnię się wśród nich znajduje.

Zauważcie proszę, że dzięki temu, że koleś miał broń, to nikt sobie nie dał po pysku, a sprawa została rozwiązana bardzo szybko
. Jakby nie mówić, broń swoje zadanie spełniła - zakończyła spór bez strat

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie