Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Siła ludzkiego organizmu
konto usunięte • 2012-10-07, 14:38
Ostatnio na forum natknąłem się na temat o zastosowaniu katany, treningów, rycerstwa, etc. Wygrzebałem mały pokaz ludzkich umiejętności szkolonych przez lata 'treningów'.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NiedźwiedzioGłowy 2012-10-07, 17:47 1
@Cysiek91 Obecnie? Do tego co dawniej, do zabijania. Pewna japońska szkoła walki mieczem z początków 17 wieku miała w asortymencie specjalny cios tak silny, że po uderzeniu przeciwnika w twarz trzeba było wyłuskać z dłoni powbijane zęby. Była też specjalna forma mająca sprawić, by usunąć wszystkie jednym ruchem, estetycznie.

Japończycy ogólnie stawiali na zakończenie walki jednym ciosem, Chińczycy na wiele uderzeń. Cios, który dziś kruszy cegły, dawniej kruszył kości. Kruszył, nie łamał.
Zgłoś
ściwanek 2012-10-07, 18:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 18:49 8
Zgłoś
Perhydrol 2012-10-07, 19:03 3
darkseiger napisał/a:

Za pierwszym razem patrząc na tytuł myślałem że tam jest napisane:
-"Siła ludzkiego orgazmu"

0_0

Nie tylko ty ;D
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 19:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 19:35 2
Cytat:

czeczen-00
darkseiger napisał/a:

0_0

Nie tylko ty ;D

Ja tam przeczytałem "Siła ludzkiego onanizmu"
Zgłoś
TomdeX 2012-10-07, 19:36
Kit z Siłą... tak naprawdę 90% to oszukanie swojego umysłu, odpłynięcie myślami.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 20:07
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-10-07, 20:45
gdzie jest juri ?!
Zgłoś
rafal_etz 2012-10-07, 21:08
Widać przy ostatniej akcji jak typ cofa reke podczas uderzania mlotkiem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 21:22
Zgłoś
horihan1 2012-10-07, 22:10
a ja myślałem że rozwalanie drzewa ręką w minecraft'cie to już przesada :O
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 22:49
darkseiger napisał/a:

0_0

A ja, że "...onanizmu"
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 23:03
mamuśka ze starszym bawią sie tak co niedziele
ale ja tam nie wiem chyba sie brzydze troche
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 23:42
chciałbym być tak samo jebniety jak oni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem