A czy ty dałeś z siebie zrobić idiotę który kupuje markę nie jakość?
To mam wiadomość ktoś Cię

na siano
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poproszę link do aukcji słuchawek bez znaczka za 50 $...
konto usunięte
2012-11-26, 11:25
Moim zdaniem najlepszy stosunek jakości do ceny to Koss porta pro - posiadam już trzecią parę i zajebiście sobie chwale, polecam przesłuchać.
konto usunięte
2012-11-26, 12:35
Skoro mamy tu tylu specjalistów, to jakie słuchawki poniżej 400zł dają w miarę równe pasmo? Uszy mnie bolą od podbitych basów, którymi raczą nas producenci wszystkiego z niższej półki. Chcę słuchawek bez fabrycznych zabiegów "upiększających" dźwięk.
konto usunięte
2012-11-26, 15:18
@up
creative aurvana live + jakas tania karta dzwiekowa za 50-70 zl.
na mojej integrze realteka byla porazka, naprawde warto dokupic karte dzwiekowa.
ogolnie sluchawki bardzo wrazliwe na zrodlo, jesli sluchasz mp3 to koniecznie o jakosci 320kb (najlepiej flacki, ktore niestety sa trudno dostepne)
gwarantuje ze nie podbijaja zadnego pasma.
Ja osobiście polecam Aeriale Matadory.
Gen.samozlo napisał/a:
A czy ty dałeś z siebie zrobić idiotę który kupuje markę nie jakość?
To mam wiadomość ktoś Cię
na siano
Obrazek
No to jesteś zajebistym klientem jak dla ciebie obudowa jest wyznacznikiem jakości sprzętu
konto usunięte
2012-11-26, 19:54
konto usunięte
2012-11-26, 21:37
Temat miał być swoistą metaforą, miał pokazywać jak cena zmienia się pod wpływem marki nie ingerując w jakość sprzętu. A tu taki c_uj! Rozgorzała dyskusja o słuchawkach i nagle "eksperci" zrobili sobie forum czy kółko wzajemnego wsparcia czy coś.