Taki tam trening
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:25
Zaczynają mnie irytować te filmiki, w stylu "zobacz jak ćwiczę i wyglądam - ty też tak możesz". Nie oszukujmy się, 90% bohaterów tych produkcji jest wspomaganych sterydami, co jest szczególnie popularne w USA. Bardzo szanuję osoby, które uprawiają sport jakikolwiek, sam dużo trenowałem, ale robię to dla siebie i nie po to aby pokazać się, nagrać film, czekać na oklaski - w między czasie wstrzykując sobie cos w dupę... Żyjcie jak chcecie i róbcie co chcecie, ale na litosć sadolowską nie zachwycajcie się "ćpunami testosteronu" i sami nie próbujcie tego.
A teraz pojadę na rowerze do parku i otworzę piwo
A teraz pojadę na rowerze do parku i otworzę piwo
@up co ja wiem o pie**oleniu mój mistrzu... Jak chcesz kogos motywować, to pokaż w inny sposób niż nagrywani filmiku "czego to ja nie zrobie". Czytam tylko "Frank Medrano" i za chwile znowu i znowu... i powiedz mi że nie chodzi o pokazywanie się...
,,Stary. Po co ćwiczysz brzuch? Ćwicz łapy. Brzuchem nikomu nie przyjebiesz" - Seba.
Bandaid. Klepanie a raczej urzedzenia wymuszają na mięśniach większe napięcie bo muszą zamortyzować urzerzenie a ponadto pomagają wypracować kontrole oddechu. Zazwyczaj jest to praktyka stosowana u fighterów nie tylko na mięśniach brzucha ale także często na nogach;p
Cytat:
Siła razy moc
Siła razy prędkość równa się moc, niedouczony humanisto.
Magia endomorficznego organizmu. Gosc nie zapomina o nogach, celowo ich nie robi aby nie zwiekszac ich masy. Duzo latwiej zapanowac nad cwiczeniami na drazku z nizczym ciezarem w dolnych partiach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie