👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma jak wylizać spoconą przez tysiące koksów mate
, swoją drogą to albo jej się układa w dupsku albo nieźle śmiga przysiady
(trudno powiedzieć).

Podziwiam kreatywność, w życiu bym nie wpadł, że tak można wykorzystać te maszynę. Widać zatem, że na widok kobitki mężczyzna wcale nie przestaje myśleć

1. Ma ktoś link do filmiku na yt, czy gdziekolwiek indziej, gdze by mozna personalia tej pani znaleźć
2. Tragicznie wykonuje te ćwiczenie.
Chodzisz na silownie 2 tygodnie? To jest całkiem popularne ćwiczenie.
2. Tragicznie wykonuje te ćwiczenie.
ZiębaKarol napisał/a:
Podziwiam kreatywność, w życiu bym nie wpadł, że tak można wykorzystać te maszynę. Widać zatem, że na widok kobitki mężczyzna wcale nie przestaje myśleć
![]()
Chodzisz na silownie 2 tygodnie? To jest całkiem popularne ćwiczenie.
joker2111 napisał/a:
Demot idealnie pasujący do tego filmiku
![]()
Obrazek
I już wiadomo czemu nam facetom tak się podobają rudowłose piękności![]()
...........tym większy w niej grzyb
PoMaluchu napisał/a:
Obrazek
Skoro tak twierdzisz...
Ps może za mocne , to na harda:)
a co ?
no może mi powiesz że : blond, szatynek i brunetek nie widziałeś obleśnych bab ?
rozumiesz że dymasz wszystkie blond i resztę poza rudymi w ciemno ?
ok, spoko - nie mam pytań

Dobrutro,
dla ciebie też coś znajde
miłego fapania bo wiem że takie lubisz!!!
dla ciebie też coś znajde

miłego fapania bo wiem że takie lubisz!!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie