👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nathaniel_Demerest napisał/a:
*Zagadka, DUST DEVIL nie jest widoczny na tym zdjęciu i nie jest kobietą w białych rękawiczkach. Pytanie gdzie jest?

Kupił dwie postawił jedną, jedna po drodze do domu "pękła" pewnie

Po 20 sekundach na bank się schłodziła , że aż szron na butelce był. Ale brawa za silną wolę.

Nathaniel_Demerest napisał/a:
Oto zdjęcie redaktora gazety NIE i DUST DEVILa*.
Obrazek
*Zagadka, DUST DEVIL nie jest widoczny na tym zdjęciu i nie jest kobietą w białych rękawiczkach. Pytanie gdzie jest?
Tak piękny zjazd po lewaku, że aż specjalnie musiałem się zalogować i dać Ci piwo, a masz nawet kratę piwa, należy się!

A propos dust debila, zrób dobry uczynek i skocz z mostu czy coś innego podobnie użytecznego zrób, bo dla takich osób jak ty tylko coś takiego się należy. Chodzi mi o te całe twoje faworyzowanie komuchów i innych z🤬bów co w okół wielbisz.
Po prostu idź być debilem gdzie indziej

P.S po twoim podpisie... "Komónizm tszeba zrozumjeć!

Piotr Kaszubski muj idol. Husaria - amatorzy. PZPN jest dobry. Smoleńsk - zamach. Tusk to mój wujek. GROM -słabeusze. Urban geniusz. Pikej krul! Islam jest dobry, bo będę miał parę niewolnic... to znaczy żon. "
śmiem stwierdzić, że jesteś typowym trollem, który uwielbia wszystko to, czego większość w tym kraju nienawidzi albo jw. JESTEŚ DEBILEM

SRagnar, wytrzyj dupę, bo ją osrałeś
Lewaku... kurczę, ostatnio jak sprawdzałem w teście moje poglądy to wyszło, że za czasów Związku to by mi za nie wzbogaciliby potylicę 9 gramami ołowiu...
Śmieszny jesteś, ale niestety pomyliłeś sadola z frondą - tu nie ma poprawności politycznej jak i nie ma dyskusji politycznych. No ale jeśli traktujesz Sadistic jako tubę propagandową prawicy czy inne gówno, a nie portal na który przychodzi się po rozrywkę (często niskich lotów) to szczerze mówiąc żal mi ciebie.
Coś czuję, że niedługo zacznę używać specjalnego znaku sygnalizującego ironię (patrz niżej), bo coraz więcej debili nie odróżnia poważnej wypowiedzi od ironii lub sarkazmu
Aż płakłem nad twoim losem prostaczku

Lewaku... kurczę, ostatnio jak sprawdzałem w teście moje poglądy to wyszło, że za czasów Związku to by mi za nie wzbogaciliby potylicę 9 gramami ołowiu...

Śmieszny jesteś, ale niestety pomyliłeś sadola z frondą - tu nie ma poprawności politycznej jak i nie ma dyskusji politycznych. No ale jeśli traktujesz Sadistic jako tubę propagandową prawicy czy inne gówno, a nie portal na który przychodzi się po rozrywkę (często niskich lotów) to szczerze mówiąc żal mi ciebie.
Coś czuję, że niedługo zacznę używać specjalnego znaku sygnalizującego ironię (patrz niżej), bo coraz więcej debili nie odróżnia poważnej wypowiedzi od ironii lub sarkazmu

Aż płakłem nad twoim losem prostaczku

boskid napisał/a:
Kupił dwie postawił jedną, jedna po drodze do domu "pękła" pewnie
![]()
niet, jeszcze w sklepie sie rozmyślił i wziął jedną. Zapraszam do ponownego przestudiowania materiału

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie