Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T................X 2013-11-16, 0:35
Tak na prawdę to silos z rakietą wycelowaną w Sosnowiec,nie dajcie się zwieść
Zgłoś
i................p 2013-11-16, 2:19
100mph napisał/a:

Ściemka, tylko wybrane egzemplarze, które mają być odebrane bezpośrednio z fabryki, tak są przechowywane. Pozostałe stoją na placu. Żeby było śmieszniej, te po gradobiciu trafiają do Polski.

Jakieś źródło na potwierdzenie tych rewelacji? Cokolwiek? Czy to tylko takie polacze p🤬lenie "jaka ta Polska zła łojezu łojezu wszystko c🤬jowe a zagranico majo lepiej". A potem zdziwienie, że naród w święto odzyskania niepodległości urządza sobie festiwal nienawiści do samego siebie i rozp🤬ala stolicę w imię c🤬j wie czego. Skąd się bierze to przekonanie, że u nas absolutnie wszystko jest złe? No k🤬a skąd?
Zgłoś
pawel8513 2013-11-16, 2:48 1
@up
Ja moge potwierdzic że tylko wybrane auta tam trafiaja, reszta stoi pod dachem lub pod ziemią w garażach specjalnych byłem tam na wycieczce (mam fotki) miasto wolfsburg (stad nazwa "volkswagen") miasto ogólnie zadupie
2 markety i kilka bloków..
Dla koleżanki która twierdzi że czesci są z chin to wracaj do kuchni, byłem w zakładach gdzie je produkują i produkcja vw golfa V trwa niecałe 14 min, podzespoły są składane przez 30 tyś robotów wygląda to świetnie lecz tam jest zakaz robienia zdj :/ sama powierzchnia produkcyjna zajmuje ok 40 Km2
są mega wypasione sale z crash testami i inne pierdoły, jesli ktos sie tam wybiera to moge polecic śmiało !! Ogień jest ewentualnie "hyde park" w Hannower ;p
Zgłoś
Yogii26 2013-11-16, 11:59
K🤬a, prawie jak w "Ja, Robot"...
Zgłoś
s................y 2013-11-16, 12:17
a w polscie fiaciki sobie stoją pod chmurką i pracownicy robią sobie wyścigi pandami między rzędami owych samochodów i też jest fajnie ;D
Zgłoś
Młynarz2033 2013-11-17, 0:29
Wszyscy piszą jaki to VW jest zły a taka prawda że większość z was jeździ wrotkami, i c🤬j.
Co do samego VW to marzy mi się touareg, ale biedny jestem .
Zgłoś