Koleś wymiata
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
ustawiane czy nie-trzeba gościowi przyznać piwo za niesamowitą sprawność fizyczną.
wrestling jest udawany ale na pewno nie jeden z was drodzy sadole chciałby być tak sprawny jak on
Kiedyś dość mocno interesowałem się wrestlingiem. Nie ma co się oszukiwać, jest kilku innych, bardziej "latających" zawodników. Np. mój ulubiony Yoshitsune (oglądać od 1:30):
Polecam również zawodników Dragon Kid, Hayabusa oraz Great Sasuke. Oraz oczywiście całe Lucha Libre.
Polecam również zawodników Dragon Kid, Hayabusa oraz Great Sasuke. Oraz oczywiście całe Lucha Libre.
Jak dla mnie może iść na olimpiadę w gimnastyce artystycznej a nie do sportów walki
No przecież każdy kto ma choć odrobinę mózgu wie, że wszystkie te "walki" są od początku do końca wyreżyserowane... Tylko durni, grubi amerykanie to oglądają i się tym podniecają. To wszystko jest robione tylko i wyłącznie dla pieniędzy (i to nie małych).
markop4321 napisał/a:
W gruncie rzeczy wrestling jest niebezpiecznym rozrywkowym show, „żyjącym” ze swojej widowiskowości i pozorowanej brutalności, którą gwarantują zawodnicy
Ja pier...
Weś to usuń bo jebie po oczach.
Bądź co bądź ileś lat nauki żeby zostać takim kaskaderem też trzeba za sobą mieć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie