Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
m................3 2013-06-15, 13:06
bobrełę napisał/a:

Ja p🤬lę k🤬a, za takie komentarze to dożywotnia banicja wp🤬du jego mać się należy. Każdy chce k🤬a zabłysnąć najlepszym komentarzem ale żadnemu nie wychodzi. Co to klanowego Maćka to pozytywny człowiek max.

Dałnami to są k🤬a ci, którzy się naśmiewają z Maćka tylko dlatego, że jest chory.

proszę weź kawałek sznurka i powieś się na drzewie , ewentualnie skocz z wieżowca na beton. ostatnio w "kawie czy herbacie" były te dałny i po obejrzeniu materiału poszłam się wysrać.... tacy idioci jak ty propagują tych niedorozwojów, a może jak do ciężkiej k🤬y nie chce płacić na nich podatków żeby tylko pasożytowali na mojej robocie?
Zgłoś
bleta 2013-06-15, 13:39
Dranzes, rozj🤬es mnie tym filmkimiem
Zgłoś
Dranzes 2013-06-15, 14:05
Zgłoś
Zelfiacz 2013-06-16, 1:04
Plecionkarz napisał/a:

To ona zaj🤬a mu chromosom. Na jego miejscu bym się do niej nie odzywał.

"więcej nie zawsze znaczy lepiej" poczytaj sobie o zespole downa...
Zgłoś