Niezły dźwięk, a dokładniej dźwięk przyj🤬ia ryjem w glebę. Idiota się nieźle popsuł, ale szkoda, że tylko tymczasowo.
A po co tego ryja tamta tak drze? Falą dźwiękową chciała mu poduszkę powietrzną zrobić?
tak to jest jak asportowi idioci chcą miec tysiące fotek na gownomediach i biorą sie za mniej lub bardziej ekstremalne sporty bez fundamentalnych umiejetnosci jak np. poprawny wyskok w gore z lądowaniem na nogi a nie na twarz.
shoe5maker napisał/a:
Ciekawe co on sobie myślał wyłażąc z ławeczki?
Wygląda na to, że wyciąg stanął i było mu nudno (a może zimno) tak samemu siedzieć.
htp napisał/a:
Wygląda na to, że wyciąg stanął i było mu nudno (a może zimno) tak samemu siedzieć.
Karnet miał na godziny to nie chciał czasu marnować

Zawsze mnie zastanawia, co trzeba do c🤬ja wyprawiać, żeby wypaść z krzesełka na wyciągu?!?
ellsworth napisał/a:
Zawsze mnie zastanawia, co trzeba do c🤬ja wyprawiać, żeby wypaść z krzesełka na wyciągu?!?
Trochę słaba jakość filmu, ale wydaje mi się że tutaj na dodatek miał opuszczoną "barierkę" , więc chyba musiał jakoś celowo bokiem/spodem wychodzić i to na bok co prawdę mówiąc przy założonych nartach zdaje się być dość karkołomnym zadaniem.
I na c🤬j te kaszojady dra te morde? Takie gowna powinny siedziec zamkniete w domu 24/7 jak ja