📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

+ten link z googla co umieściłeś masz 3x fakt, i parę linków zagranicznych.
Statystyk może takich nie ma w Polsce, ale spójrz na statystyki w USA. Policjanci, nauczyciele, prawnicy mają dużo dużo większy odsetek pedofilii niż księża. Natomiast głosu że praktycznie co 10 pedał to jeszcze pedofil to jakoś nie chcecie ponosić głosu.
Media populistyczne wam robią wodę z mózgu przez tych księży pedofilów by odwrócić uwagę od pedałów.
Statystyk może takich nie ma w Polsce, ale spójrz na statystyki w USA. Policjanci, nauczyciele, prawnicy mają dużo dużo większy odsetek pedofilii niż księża. Natomiast głosu że praktycznie co 10 pedał to jeszcze pedofil to jakoś nie chcecie ponosić głosu.
Media populistyczne wam robią wodę z mózgu przez tych księży pedofilów by odwrócić uwagę od pedałów.
Majkizrpgw napisał/a:
Nie dość, że atencyjny ateusz to jeszcze totalny tuman
Tuman wierzący w Latającego Potwora Spaghetti ma czelność nazywać kogoś tumanem

piotrj3 napisał/a:
Natomiast głosu że praktycznie co 10 pedał to jeszcze pedofil to jakoś nie chcecie ponosić głosu.
No ja czytałem kiedyś, że w usa w niektórych stanach gdzie pary jednopłciowe mogą brac śluby i adoptować dzieci to pedofilia jest tam na poziomie ponad 20% (w męskich parach). Więc te 10% to pewnie uśrednione zostało przez lesbijki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie