👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
intermag napisał/a:
Takich asów jest więcej, p
Eeee to nie ten level
jak mozna stoczyc sie do bycia takim chlorem ja tego nie rozumiem
NoweKonto napisał/a:
Czasami zastanawiam się jak niektóre osobniki dożywają takiego wieku.
Czasami zastanawiam się jakim prawem chcą zarabiać tyle co kobiety.
Musi zarabiać więcej niż kobieta, bo to on potem bedzie musiał płacic Alimenty, a nie kobieta.

Sebastian z chłopakow do wziecia znany jako "czajnik" najprawdopodobniej nie zyje
No i przestał marnować tlen. Dla podobnych chwastów gorzała powinna być darmowa i po tygodniu byłoby po sprawie.
banerr napisał/a:
No i przestał marnować tlen. Dla podobnych chwastów gorzała powinna być darmowa i po tygodniu byłoby po sprawie.
on serio miał na nazwisko "chwast"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie