Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak na wojnie najwięcej ludzi ginie od mokrych stóp?To po co broń?Może pistolety na wodę i wrogowi po nogach?Jak zawiążesz oryginalne wojskowe buty dobrze,to możesz chodzić w nich po wodzie i będziesz miał suche stopy.Wiele słyszałem historii o woju,ale nie opowieści o zabójczych mokrych stopach.
To mało słyszałeś, bo broń faktycznie zabija z rąk człowieka a natura jeszcze bardziej.
Tak na wojnie najwięcej ludzi ginie od mokrych stóp?To po co broń?Może pistolety na wodę i wrogowi po nogach?Jak zawiążesz oryginalne wojskowe buty dobrze,to możesz chodzić w nich po wodzie i będziesz miał suche stopy.Wiele słyszałem historii o woju,ale nie opowieści o zabójczych mokrych stopach.
Panie Olisadebe, wróć Pan do piłki.
Tak na wojnie najwięcej ludzi ginie od mokrych stóp?To po co broń?Może pistolety na wodę i wrogowi po nogach?
O proszę, nawet w trakcie 2 mieli z tym problem.
pl.m.wikipedia.org/wiki/Stopa_okopowa
Widzisz, stopa zdziałała więcej niż karabiny, armaty i moździerze.
Generalnie dawniej logistyka to był poważny problem. Masa ludzi to masa problemów. Zwykle więcej ginęło od ran, chorób, trudów wędrówki niż w samych bitwach.
Amputacja czy wystarczy peeling stóp? Kolega pyta
W tym wypadku zabieg usunięcia paznokci, kilkuprocentowy roztwór formaliny i doustne przeciwgrzybiczne powinny dać szanse na zatrzymanie grzybicy. Nie widać gangreny. Ale trudno ocenić tak na oko.
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie