Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-11-29, 2:49
"Kompania zwartych oddziałów, trochę piachu i dużo worków ..."
vass
2010-11-29, 4:52
konto usunięte
2010-11-29, 9:41
To nie gej. To zwykły pedał.
konto usunięte
2010-11-29, 9:43
Niech się gejzer cieszy że nie mieszka za wschodnią granicą bo tam ucieli by mu dużo więce niż internet 24h/d. A milicja, to też zupełnie inna bajka xD
konto usunięte
2010-11-29, 12:35
bardzo mi z tego powodu wszystko jedno
konto usunięte
2010-11-29, 14:09
konto usunięte
2010-11-29, 14:24
konto usunięte
2010-11-29, 14:57
rozumiem, że mówisz o obozach dla pedałów ?
konto usunięte
2010-11-29, 15:29
Twierdzicie ze homoseksualizm to choroba. Ale ja wcale nie czuje sie chory.
Troche wiecej dystansu i odrobiny tolerancji.
Jak Twoje dziecko bedzie homo to co zrobisz? Wyslesz na leczenie?
Co do filmu to wspolczuje palantowi. Zrobil z siebie blazna. Ogladajac go przypomnial mi sie Cygan.
konto usunięte
2010-11-29, 16:17
glen1428 napisał/a:
Twierdzicie ze homoseksualizm to choroba. Ale ja wcale nie czuje sie chory.
Troche wiecej dystansu i odrobiny tolerancji.
Jak Twoje dziecko bedzie homo to co zrobisz? Wyslesz na leczenie?
Co do filmu to wspolczuje palantowi. Zrobil z siebie blazna. Ogladajac go przypomnial mi sie Cygan.
To właśnie wszystko się zaczyna od "odrobiny" tolerancji
@glen1428
Tu nie chodzi o tolerancję. To JEST choroba bo takie zachowanie jest wbrew natury i utrudnia przetrwanie gatunku gdyż "homosie" wolą pchać się w kakao i ani myślą o przekazaniu swoich genów (ale może dzięki temu będzie mniej pedalstwa)... co najwyżej chorych przyzwyczajeń. Cieszę się, że mieszkam w lekko zacofanym pod względem tolerancji kraju. Pedalstwa nie należy uważać za coś normalnego i leczenie tego jak seksoholizmu wydaje się być najlepszym rozwiązaniem.