„To było morderstwo" -- tak o tym zdarzeniu mówią wzburzeni sąsiedzi i rodzina mężczyzny, który po zatrzymaniu przez policję trafił do szpitala, a dobę później zmarł. Rodzina chce skarżyć policję. Ta z kolei nabiera wody w usta i odsyła do prokuratury.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
I bądź teraz świadom, że tacy czuwają nad twoim bezpieczeństwem...
Przestępca chociaż nie skatuje cie w środku dnia na środku ulicy...
Przestępca chociaż nie skatuje cie w środku dnia na środku ulicy...
"Policjanci zostali wezwani w niedzielę 4 sierpnia, około godz. 12:20, na ul. Wallenroda we Wrzeszczu. Doszło tam do próby włamania. Włamywacz próbował wejść przez okno do znajdującego się na parterze mieszkania należącego do 72-letniego mężczyzny. Napastnik był agresywny, rzucał w 72-latka doniczkami z kwiatami. Nadto groził, że jeżeli ten nie odsunie się od okna, to go zabije - mówi Jolanta Janikowska-Matusiak, prokurator rejonowy z Wrzeszcza."
Groził śmiercią, rzucał doniczkami, stanowił ZAGROŻENIE. Niech to będzie nauczka dla innych..
Groził śmiercią, rzucał doniczkami, stanowił ZAGROŻENIE. Niech to będzie nauczka dla innych..
@up
Skąd wiesz, że on taki jest?
Mój powyższy post był skierowany do cookies. Zapomniałem przejść na ostatnią stronę
Skąd wiesz, że on taki jest?
Mój powyższy post był skierowany do cookies. Zapomniałem przejść na ostatnią stronę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie