„To było morderstwo" -- tak o tym zdarzeniu mówią wzburzeni sąsiedzi i rodzina mężczyzny, który po zatrzymaniu przez policję trafił do szpitala, a dobę później zmarł. Rodzina chce skarżyć policję. Ta z kolei nabiera wody w usta i odsyła do prokuratury.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:42
policja to bezkarne k u r w y sa ponad prawem normalnego spoleczenstwa sam widzialem i slyszalem nieraz jak ktos dostal wpier czymaja sie bezkarnych zasad .z regoly pies ma zawsze racje szy jestes winny czy nie , chociaaz byl bys bez winy jak chca to wymusza
DARX napisał/a:
policja to bezkarne k u r w y sa ponad prawem normalnego spoleczenstwa sam widzialem i slyszalem nieraz jak ktos dostal wpier czymaja sie bezkarnych zasad .z regoly pies ma zawsze racje szy jestes winny czy nie , chociaaz byl bys bez winy jak chca to wymusza
Ale naucz się najpierw pisać składnie...
Z materiału ewidentnie widać, że koleś to jakiś cwaniak i kryminał. Nawet żona po nim nie płacze. Wcale się nie dziwę, że go dojechali skoro był agresywny i odwalał w samo południe w centrum miasta. A pewnie jeszcze nafurany to nie dużo brakowało, żeby zszedł. Kto mieczem wojuje - od miecza ginie.
Materiał filmowy jest mega zmanipulowany. Tu macie w miarę bezstronną relację i przy okazji, zobaczcie jakie są komentarze. trojmiasto.pl/wiadomosci/Zmarl-w-szpitalu-do-ktorego-trafil-z-komisari...
Takie coś się dzieje na prawdę.
Mój wujek zmarł w szpitalu po tym jak skatowali go policjanci. Bawił się spokojnie na dożynkach. Też był pod wpływem alkoholu. Od ponad 5 lat nie znaleziono winnego. W tej sprawie też nic nie udowodnią policji, mogę się założyć.
Mój wujek zmarł w szpitalu po tym jak skatowali go policjanci. Bawił się spokojnie na dożynkach. Też był pod wpływem alkoholu. Od ponad 5 lat nie znaleziono winnego. W tej sprawie też nic nie udowodnią policji, mogę się założyć.
Oczywiscie opinia bieglych bedzie za miesiac bo tyle czasu zajmie komendzie zorganizowanie hajsu i nadanie przelewu w odpowiednie miejsce
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie