Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:49
_Azazel 2014-06-10, 15:37
Co wy myślicie że w Krakowie mieszkają sami idioci? Pomyśleli o tym że idzie lato i wymyślili maczetę którą łatwiej schować w krótkich spodniach
Zgłoś
bravoteampolska 2014-06-10, 15:41
Policjant zatrzymuje takiego delikwenta i zadaje pytanie o zawartość kieszeni

Dana osoba spokojnym głosem odpowiada , w prawej kieszeni mam telefon w tylnej fajki , a w lewej mały scyzoryk taki w sam raz na grzyby .

Proszę wyjąć rzeczy i położyć na maskę radiowozu .

Wyciąga telefon , fajki i na koniec taką maczetę , haha

chciałbym zobaczyć minę policjanta na widok tego podręcznego scyzoryka
Zgłoś
rapper 2014-06-10, 15:46 3
to kukri nie żadna maczeta!
fajny patent
Zgłoś
kam332 2014-06-10, 15:57
@bezimienny90
To samo pomyślałem,
Zgłoś
olo1990pl 2014-06-10, 16:00 1
@crossdressphyxia i rapper:
Wiem, że kukri to nie maczeta, ale wpisałem jak jest w aukcji na coldsteel (kukri machete).

I to JEST maczeta. Tylko upodobniona do kukri. Prawdziwa kukri ma wcięcie na ostrzu tuż przy rękojeści.

A sam jako kielczanin chciałbym taką. I wiele innych zabawek tego gostka.
Zgłoś
nanab 2014-06-10, 16:51
To jest kukri a nie maczeta
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-10, 17:04
Tyle osób już mnie wyprzedziło... skojarzenie z jednym miastem
Zgłoś
Yoka_Brotherrr 2014-06-10, 20:27
miasto kraków lubi to.
Zgłoś
rapper 2014-06-10, 20:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-11, 0:40
Patent stary jak świat, a znany z noży typu navaja. Tu oczywiście trochę zmodyfikowana wersja. W każdym razie nie całkiem oryginalna. A navaje polecam, bardzo ładne noże (do kolekcjonowania polecam oczywiście).
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-11, 1:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem