Wypierasz się swoich słów? Nie napisałeś jak to ruscy inżynierowie są cudowni? Że Ukraińcy sami się w Buczy mordowali? Kłamco.
***** *** - ZAWSZE
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Napisz to po polsku. Jak Antoni robisz dla czerwonych?
Nie robię dla czerwonych. Po prostu trzymałbym banderowców z dala od nas tak jak ruskich. Tylko handel, żadnych przyjaźni.bNic dobrego stamtąd do nas nie przyszło.
Oczywiście, że się nie wypieram. Rosyjscy inżynierowie są cudowni i w wiele wskazuje na to, że mordy na cywilach w Buczy dokonali naziole Zelenskiego. To tylko w Twojej głowie coś się nieustannie p🤬li. Dlatego jesteś takim zajebistym trolem
Bronisz Macierewicza a to agent więc coś ci nie styka chyba. Trzymał byś. Tyle możesz pozostając w strefie życzeniowej.
Jesteś ruskim trollem sam się skasowałeś Towarzyszu.
Jesteś ruskim trollem sam się skasowałeś Towarzyszu.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Morda tego policjanta w 00:47
Nie jestem, sam jesteś Więc nie mów do mnie per towarzyszu jak do swoich kolegów. Mówiłem już że zły adres wybrałeś na swoje makrsistowsko-gejowskie podchody.
@: @: wy k🤬a razen jesteście siebie warci. Jeden pro ruski troll, drugi zlewaczały idiota. Że też spoleczeństwo musi sie k🤬a męczyć między takimi jak wy. Jak was czytam to przed oczami mam właśnie te sceny z tego filmu tutaj.
Polska byla by pięknym krajem bez waszych zj🤬ych skrajności.