👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cała walka z końca składanki, podobno najlepsza w historii ufc.
(od 9:30)
www.mma-core.com/videos/_Forrest_Griffin_vs_Stephan_Bonnar_TUF_1_Finale?vid=10001572
(od 9:30)
www.mma-core.com/videos/_Forrest_Griffin_vs_Stephan_Bonnar_TUF_1_Finale?vid=10001572

Tak mi się skojarzyło.
P.S.
Nawet nieźle się po mordach leją.
P.S.
Nawet nieźle się po mordach leją.

@DysiO10
obejrzałeś pewnie Pudziana i jesteś kolejnym znawcą SW. pozdro
a tu masz definicje spotu z wiki - "Sport â według nauki o wychowaniu fizycznym: rozmaite formy aktywności fizycznej i umysłowej, podejmowane dla przyjemności lub współzawodnictwa. Od "zwykłej rekreacji" ma go różnić przestrzeganie szeregu reguł obowiązujących w danej dyscyplinie."
wg mnie sporty walki są bardzo dobra formą aktywnosci i budują charakter. człwowiek jest przede wszystkim bardziej pewny siebie. polecam dla ludzi nieśmiałych.
obejrzałeś pewnie Pudziana i jesteś kolejnym znawcą SW. pozdro
a tu masz definicje spotu z wiki - "Sport â według nauki o wychowaniu fizycznym: rozmaite formy aktywności fizycznej i umysłowej, podejmowane dla przyjemności lub współzawodnictwa. Od "zwykłej rekreacji" ma go różnić przestrzeganie szeregu reguł obowiązujących w danej dyscyplinie."
wg mnie sporty walki są bardzo dobra formą aktywnosci i budują charakter. człwowiek jest przede wszystkim bardziej pewny siebie. polecam dla ludzi nieśmiałych.

to sa wspolczesni gladiatorzy moze nie uzywaja toporow itp ale szacunek dla nich za to ze maja wielkie jaja zeby wejsc do klatki

DysiO10 napisał/a:
@mlodygda
Tak , tylko w MMA sama nazwa wskazuje ze style walki są mieszane ... a boks , czy zapasy rządzą się własnymi zasadami i ustalonymi regułami , w MMA tego niema i to jest piękne ... ( na marginesie ,kocham wszystkie sporty walk )
Tai chi także? ; o
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie