👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Olasty napisał/a:
gdyby nie ten dubstep.......
tate z mamą też mylisz?

znalazło się nawet miejsce ale Apetora aka szalonego Norwega
świetnie zmontowane

WalWiadra napisał/a:
to nie dubstep tylko d'n'b ignorancie![]()
nie ma znaczenia
autor mógł uprzedzić że zamierza zaatakować moje uszy czymś takim. Poza tym wolę już chyba pozostać ignorantem ...
Purecowstyle napisał/a:
tate z mamą też mylisz?
jak wchodzę do ciebie do domu to czasami mam problem z ich odróżnieniem.

slawekfmx napisał/a:
Obrazek Jak bym słuchał tego na takim sprzęcie też pewnie byłbym hejterem
![]()
co do audio to słucham na z906 więc złe nie są, a po drugie sprecyzuje, że do takich kawałków nie jest zły dub czy co to tam jest ale po prostu ten kawałem mi nie wpadł w ucho.

Olasty napisał/a:
jak wchodzę do ciebie do domu to czasami mam problem z ich odróżnieniem.
coś ci się pomyliło, cyganów nie wpuszczam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie