Po co brać faceta na zakupy? Facet jest od dobrego bzykania a nie od latania między garsonkami.
Zycze wszystkim samcom, bys urodzila wiele corek i wychowala je tak dobrze jak Ty zostalas wychowana:)
Nie świruj wariatki na internecie, morda do gadania pierwsza, a w lozku pewnie kłoda ;]
prawiczkom marzycielom dziękujemy![]()
Za to z Ciebie na 100% jest playboy, skoro musisz się chwalić nie swoim zdjęciem: pikabu.ru/story/muzhiki_v_magazine_zhenskoy_odezhdyi_1517382
Za to z Ciebie na 100% jest playboy, skoro musisz się chwalić nie swoim zdjęciem: pikabu.ru/story/muzhiki_v_magazine_zhenskoy_odezhdyi_1517382
sherlocku:) temat pierwotnie wstawiłem na yaplakal.com/forum2/topic640263.html , gdzie siedzę już baaaaaardzo długo:) aha...od 15 lat mieszkam w Moskwie i 99% moich tematów to tematyka rosyjska, którą publikuję w runecie i w internecie polskim
wiedziałem, że szybko rozejdzie się w sieci:)
nie bój nic, następnym razem Ci się uda
frajerze
sherlocku:) temat pierwotnie wstawiłem na yaplakal.com/forum2/topic640263.html , gdzie siedzę już baaaaaardzo długo:) aha...od 15 lat mieszkam w Moskwie i 99% moich tematów to tematyka rosyjska, którą publikuję w runecie i w internecie polskim
![]()
wiedziałem, że szybko rozejdzie się w sieci:)
To ciekawe, bo po pierwsze, na stronie którą umieściłeś jest napisane że jest to z sieci "из сети".
Po drugie właśnie z sieci znalazłem link do tego zdjęcia już z 19 czerwca, a ty zdjęcie dodałeś dopiero dziś, link: vk.com/wall47748887_507?z=photo-41063_305727543%2Fwall47748887_507
I nawet jeśli prawdą jest to, że mieszkasz w Rosji, a to ja się mylę nie musiałeś się zniżać do poziomu ludzi ze wschodu.
nie bój nic, następnym razem Ci się uda
frajerze
No ale jak widać niestety musiałeś zniżyć się do obrażania, aby dostać poklask wśród podobnych tobie.
@morderuk Nie będę Ci udowodniać, że jesteś w błędzie, bo ewidentnie jesteś człowiekiem który wie wszystko lepiej
@blysk88 Póki co mam pięknego i dorodnego syna i nie chcę mieć córek
![]()
I nadzieja na lepsze jutro przepadla
W końcu pójście do sklepu z kobietą to nie jest spacer
![]()
Spacer jak spacer - gorzej czasem, ze jak do piekla i z powrotem
Aha, jak się ma babę co się chce każdemu podobać - to współczuje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie