👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziwnie się ogląda widząc, że ktoś po takim upadku łapie się za nogi zamiast wiadomo gdzie 8)
No dobra ale co ja tak zabolało? Jak by miała jajca to by wiedziała co to prawdziwy ból.
Jarosławkaczyński napisał/a:
mój 38centymetrowy kutong
znów mylisz centymetry z milimetrami? ....
Z chęcią bym wylizał taka obitą i spoconą cipuche, potem stopki i mój 38centymetrowy kutong spenetrowałby jej przełyk.
Przed oczami mam takiego 60 letniego grubasa, któremu tylko została wyobraźnia

Z chęcią bym wylizał taka obitą i spoconą cipuche, potem stopki i mój 38centymetrowy kutong spenetrowałby jej przełyk.
Mierzyłeś go z kręgosłupem?
ElPieso napisał/a:
CrazyEdek, z🤬bie, przestań wrzucać gówno!
sadol.pl/usun_konto.htm
i tyle w temacie (:
emiks napisał/a:
No dobra ale co ja tak zabolało? Jak by miała jajca to by wiedziała co to prawdziwy ból.
a dlaczego jesteś pewien, że nie ma jajec? sadolowe dziewczyny noszą jajca
Lolek1992 napisał/a:
Przed oczami mam takiego 60 letniego grubasa, któremu tylko została wyobraźnia
Trafiłeś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie