📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

baronturbina napisał/a:
W jaki sposób można „ustawić” testament. Masz na myśli jakiś rodzaj oszustwa? Po to spisany żeby kogoś do piachu posłać?
Ustawiony nie oznacza sfałszowany tylko "dogadany" z jednymi bez wiedzy drugich
Szukacie teorii spiskowych a to po prostu jest nowy rodzaj eutanazji.
JanzDukli napisał/a:
Dlatego, że to jest boczny odciąg.
W zwykłym bungee leci się pionowo w dół i guma amortyzuje skok
Tutaj jest to coś bardziej podchodzącego pod tyrolkę, a dziadek po lekkim wyhamowaniu na dole zjedzie sobie bezpiecznie w bok następne kilkadziesiąt czy kilkaset metrów.
To się nazywa Dream Jump
Nie wierzyłem i przyjrzałem się dokładnie na komputerze i dziadek faktycznie leci w bok (w prawą stronę) na samym dole.
baronturbina napisał/a:
W jaki sposób można „ustawić” testament. Masz na myśli jakiś rodzaj oszustwa? Po to spisany żeby kogoś do piachu posłać?
Chyba chodziło o słowo "ustanowiony".
Trzeba być debile aby nie odróżnić skoku na bungee od tz swobodnego skakania gdzie hamuje system bloczków i od ciągów a nie gumie lina.. Jełop jak UJ ten co dawał ten film.
Dla zainteresowanych. Najwyższy pkt do takiego skoku jest w Szczecinie 252m. Dla c🤬y co to wstawiła polecam jednak bungee np 70m w Wrocławiu.
Pozdro dla skaczących 💪
Dla zainteresowanych. Najwyższy pkt do takiego skoku jest w Szczecinie 252m. Dla c🤬y co to wstawiła polecam jednak bungee np 70m w Wrocławiu.
Pozdro dla skaczących 💪
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie