Ciekawe czy któremuś skoczkowi na myśl nie przyszło "kurde długo spadamy, może to już mgła"

Cytat:
gdzie te efekty ? lecą lecą, wpadaja k🤬a w chmure, pozniej jeb bialo, szaro i lecą dalej.. ale pogode mają zajebista !..ale efektownie to wygląda.

widac ze to nakrecal koles typu ,,forever alone''
chlopaki fajne kolko zrobili tylko on biedny z dala

Nic dziwnego że wszyscy powyskakiwali, prawy silnik kaput a lewy też lada moment wyzionie ducha.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
nie wiecie czy w pl taki skok jest mozliwy i ile ok kosztuje?
Pilot takiego samolotu ma przej🤬e. To jak być kierowcą na impreze...
W piątym skoku mojej przygody ze skakaniem tak mi się otworzył spadochron.
Niby nic dla kogoś siedzącego na dupie przy kompie, dla mnie to było niezłe przeżycie
@2xUP Pewnie, że jest; tandem z wysokości 4000m (powyżej trzeba mieć maski tlenowe).
Skok w tandemie kosztuje 700 zł.
Filmowanie skoku wraz ze zdjęciami kosztuje 250 zł.
Filmowanie skoku kamerą z ręki kosztuje 150 zł. Chyba, że przyspieszony kurs (AFF) za ok 4750 PLN.
Lecz nie gwarantuje to skoku przez tak zajebiste chmury
Cennik z strona.
Niby nic dla kogoś siedzącego na dupie przy kompie, dla mnie to było niezłe przeżycie

@2xUP Pewnie, że jest; tandem z wysokości 4000m (powyżej trzeba mieć maski tlenowe).
Skok w tandemie kosztuje 700 zł.
Filmowanie skoku wraz ze zdjęciami kosztuje 250 zł.
Filmowanie skoku kamerą z ręki kosztuje 150 zł. Chyba, że przyspieszony kurs (AFF) za ok 4750 PLN.
Lecz nie gwarantuje to skoku przez tak zajebiste chmury

Cennik z strona.
podpis użytkownika
Przytulanie się jest jak publiczne posuwanie się w ciuchach.
Wyobraźcie sobie gdyby pod chmurą była taka mgła, że by myśleli że ciągle w niej są, nic by nie widzieli, i po pewnym czasie po prostu rozj🤬iby się o ziemie wyczekując kiedy z niej wylecą.