📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jendrke napisał/a:
@up
z fanów barcy tym bardziej...
A to niby dlaczego? Każdy kibicuje komu chce, coś Ci nie pasuje, nie udzielaj głosu. A jest różnica między kibicowaniem komuś, a wypisywaniem gimbusowych tekścików licząc na piwa. Gimbusy pić piwa nie powinni. Czyż nie?

Teoria: Pijany.
Teza: Musi to na Rusi a w Polsce jak kto chce.
Dowód/Wniosek: Musi pijany...
Teza: Musi to na Rusi a w Polsce jak kto chce.
Dowód/Wniosek: Musi pijany...

Kibicuję Barcy od zawsze. Pocałujcie mnie w trąbkę fani "de speszjal włóż palec w oko łan".

Ej, fani Realu Madryt, czemu od dwóch lat nie jesteście fanami Interu Mediolan?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie