Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Payan 2021-10-19, 9:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MrFalken 2021-10-19, 9:08 1
Akurat w tym roku to tylko w TVN będą skoki., a w TVP ewentualnie konkurs zjeżdżania po kościelnych schodach na tacy ofiarnej o nagrodę proboszcza w postaci 2 małych chłopców. Jednego i drugiego nie oglądam, bo szkoda mi czasu - za mało wywrotek.
Zgłoś
~Angel 2021-10-19, 9:18 25
Cieszcie się że Polszmat nie ma praw do transmisji skoków

Co do prywatnych TV to dla mnie mogą sobie puszczać co chcą i nikt nie każe nikomu oglądać danej stacji - od tego jest pilot i własny mózg aby decydować co człowiek chce oglądać.
Telewizja publiczna zawsze była większą lub mniejszą tuba propagandową rządzących i tak jest na całym świecie - szkoda tylko że za publiczne pieniądze. W PL propaganda TVP osiągnęła już dno i jest na poziomie propagandy w Korei Północnej.

Ktoś może się śmiać ale jeszcze kilkanaście lat temu obiektywnymi informacjami mogła chwalić się TV Trwam ale to dość odległe, krótkotrwałe i zapomniane czasy.
Zgłoś
pixastudio 2021-10-19, 9:20 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MrFalken 2021-10-19, 9:29 4
Zgłoś
Pan_Cernik 2021-10-19, 10:01 3
Zgłoś
Husarz12 2021-10-19, 10:13 2
Dobre Jak widać nie musicie się bać pedziów bo to zwykle bardziej pozytywni ludzie niż Wam się wydaje.

Ale należy tu zauważyć że kapitalnie Discovery załatwiło TVP tymi skokami. Oj, jak pięknie
Zgłoś
Hvrittinge_sx 2021-10-19, 10:29
Zgłoś
Bandzior020 2021-10-19, 11:03 3
Zgłoś
budgie73 2021-10-19, 11:05
Hajfa, Tel Awiw, Jerozolima, Nazaret nowy turniej czterech skoczni. Komentują Marcin Meller i Andrzej Morozowski z rodzinnego kibucu.
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2021-10-19, 11:06 1
~Angel napisał/a:

Co do prywatnych TV to dla mnie mogą sobie puszczać co chcą i nikt nie każe nikomu oglądać danej stacji - od tego jest pilot i własny mózg aby decydować co człowiek chce oglądać.
Telewizja publiczna zawsze była większą lub mniejszą tuba propagandową rządzących i tak jest na całym świecie - szkoda tylko że za publiczne pieniądze. W PL propaganda TVP osiągnęła już dno i jest na poziomie propagandy w Korei Północnej.
Ktoś może się śmiać ale jeszcze kilkanaście lat temu obiektywnymi informacjami mogła chwalić się TV Trwam ale to dość odległe, krótkotrwałe i zapomniane czasy.

To samo chciałem napisać. Nic dodać nic ująć.
Zgłoś
budgie73 2021-10-19, 11:09
stach_mysliwy napisał/a:

Jak mam wybierać między hajlowaniem a pedałowaniem to wybieram pedałowanie.

Odważnie ale nie zabraniam.
Zgłoś
benqu 2021-10-19, 11:27
przynajmniej cos sie bedzie dziac
Zgłoś
Wojtgaw 2021-10-19, 11:36 5
Wolałbym już być homokomandosem z TVNu, niż bronić kościołów z bąkiewiczem
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-10-19, 13:08 1
Angel napisał/a:

Cieszcie się że Polszmat nie ma praw do transmisji skoków

Wiadomości w trwam są dosyć dobrze zrobione.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem