Skręciłem kostkę na treningu, oto jak ona wygląda. Niby nic, ale możecie nacieszyć oko. W innych czarnościach bo krew się nie leje.
Nie było bo moje
kickyourheadoff napisał/a:
udało mi się skręcić w pracy - na szczęście
2,4 do przodu, choc za ten ból to zbyt mało
Ja skręciłem w gimbazie. Noga wyglądała gorzej niż na tym zdjęciu. Dostałem 108 zł

A różnicę między prawym (skręconym), a lewym stawem czuję do dziś.
Po 10 latach różnica zanika. Ale na zmianę pogody jebie jak sk🤬ysyn
OjciecSyna napisał/a:
Wystarczy skręcenie, aby w późniejszych latach osłabić kostkę, wiem po sobie. Już lepsze jest złamanie
Stary wiem. Miałem 5 razy skręconą kostke prawej nogi w tym raz z zerwaniem więzadeł. Lewą nogę miałem skręconą 3 razy chyba. Najgorsze jest to, że nawet po tych 2-3 tygodniach boli. Ostatnio to nawet półtora miesiąca mnie nie przestawała boleć.
Konto usunięte
2014-02-25, 22:58
Zyly Ci w druga strone nap🤬laja? I dlaczego masz czarna krew, dziadkowie trzcinke scinali?
Konto usunięte
2014-02-26, 0:03
Weź to natnij, to może będzie bardziej efektownie.
Konto usunięte
2014-02-26, 0:40
Idź na rezonans prywatnie. Ja miałem podobną gułę i się okazało, że pozrywałem więzadła.
Czego to ludzie nie zrobią żeby na sadola się dostać
no i kolega się już nie odzywa bo chyba zaczęło boleć
kręcę tak kostkę średnio 6 razy do roku i nie wrzucam zdjęć do sieci... żal . com
Jak dla mnie to zerwana torebka stawowa tylko jeszcze nie za bardzo spuchnięta.
Konto usunięte
2014-02-27, 0:34
imo to nie skręcenie tylko zerwanie torebki.. sam tak kiedyś zrobiłem jak wypadłem z `rzygatora` na bani. 4 dni i nie było śladu.
Ale pedancko żelujesz włosy na nogach
podpis użytkownika
Piłeś? Nie jedź.
Jedziesz? Nie masz za co pić.
gdzie z buutamy pod prysznica
Stary to jest k🤬a sadistic. Jakby ci ta nogę obcięli, jakbyś ja urwał a co najmniej miał złamanie otwarte to tylko w takim wypadku jest sens wstawiana zdjęcia. A tak to c🤬j piwa nie ma
Konto usunięte
2014-02-27, 1:17
c🤬jowe buty, wiadomo, jak jestes mlody, brak pieniedzy to trudno, ale wiem po sobie, ze jak juz sie swoje wazy to dobre buty do sportu to podstawa