Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kazam! tajemnica ujawniona!

Nie przepadam za większością kawałków dupstep'owych, ale muszę przyznać że jest kilka przyjemnych dla ucha (tj. dźwięk spokojnego wypróżnienia się podczas sraczki, własnej oczywiście )
Zgłoś
chetek 2013-02-24, 20:22
@tr3mm0r

Ale co w związku z tym, że masz 31 lat? Jeśli musisz podkreślać swoje słowa wiekiem, to nie jesteś człowiekiem, który z wiekiem posiadł mądrość, a po prostu w tak młodym wieku jesteś już starym kapciem.
Zgłoś
tr3mm0r 2013-02-24, 20:28
chetek napisał/a:

@tr3mm0r

Ale co w związku z tym, że masz 31 lat? Jeśli musisz podkreślać swoje słowa wiekiem, to nie jesteś człowiekiem, który z wiekiem posiadł mądrość, a po prostu w tak młodym wieku jesteś już starym kapciem.

Zwiazek to ma taki, ze wg ciebie "bycie doroslym" pozwala ci uzywac wulgaryzmow, a prawda jest taka, ze rzucasz miesem bo na nic innego "cie" nie stac.

"Cie" w cudzyslowie bo nie tylko o "cie" tu chodzi xD

podpis użytkownika

Falubaz to magia. Speedway to religia.
Zgłoś
timmy77 2013-02-24, 20:38 1
Ja tam słucham starego rocka od zawsze, ale kurde takie kawałki jak skrillex - make it bun dem, czy imagine dragons - radioactive są zajebiste ;D Jak ktoś nie jest zamknięty jak jakiś przygłup i ograniczony w jednym dziale muzycznym, to z każdego rodzaju mu się coś spodoba.

podpis użytkownika

Let's rock'n'roll
Zgłoś
krzyś1990 2013-02-24, 20:48
@up Albo w zbiorczym,lub poprostu go usuneli.Osobiście zaczyna mnie to irytować.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-24, 21:19
a tam pier...icie ja obejrzałem, posłuchałem, nie przepadam za tego rodzaju muzyką ale srać mi się zachciało więc jak widać działa!
Zgłoś
koniokrad 2013-02-24, 21:21
A.J.K.S napisał/a:

Apox, Ja właśnie również. Ale widać czego słucha kolega Czerstwy i chyba całkiem mu k🤬a te dźwięki c🤬jowe mózg wyżarły

Powiedział to cwaniak z AJKS w nicku, idź walczyć gdzie indziej.
Zgłoś
rudy1557 2013-02-24, 21:31
un_nem napisał/a:

to normlane ze takich ludzie jak ten caly skrillex sie osmiesza i gnebi.
niech najpierw zrobi zespol ktory stworzy jakas piosenke z calym sprzetem muzycznym a pozniej niech to przerobi.
wtedy udowodni ze jest jakims tam artysta. ale samo zmienianie dzwieku muzyki gowno mu da. i ludzie beda go traktowali jak gowno.

Tak się składa, że skrillex ten temat już przerabiał jako frontman kapeli o nazwie From First To Last, więc to chyba nie jest najlepszy argument na to jaki to on jest ch*jowy. Jego dubstepowa kariera zaczęła się później.
Zgłoś
erpi 2013-02-24, 21:35
Czemu nikt mi nie powiedział że mam dźwięk wyłączyć?
Jeszcze k🤬a na słuchawkach...

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-24, 21:54
teraz to on powinien się nazywać Srykleks
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-24, 22:51
nie ważne jakiego tematu dotyczy post itp itd ale jak czytam wasze wypowiedzi śmiem twierdzić iż was wszystkich k🤬a nienawidzę.. k🤬a kłócicie się o wszystko, dosłownie o k🤬a wszystko, a potem zdziwieni dlaczego Was k🤬a nikt nie lubi... i dlaczego polaczków wszyscy jebią ? no k🤬a dlaczego... j🤬y pępek świata - Polska.. idź pan w c🤬j !!! nie jesteśmy sami na tej j🤬ej planecie.. a kraj taki ja Polska po prostu nie jest gotowy na dobry dubstep.. nikt tego nie trybi i nie da dobie wpoić zagranicznych trendów.. ale k🤬y na iphone'ach odbierają YT.. egoiści p🤬leni.. sam nie słucham dubstepów i się nimi nie jaram, ale was to się nawet czytać nie da...
Zgłoś
tr3mm0r 2013-02-24, 23:06
sramnapolske napisał/a:

nie ważne jakiego tematu dotyczy post itp itd ale jak czytam wasze wypowiedzi śmiem twierdzić iż was wszystkich k🤬a nienawidzę.. k🤬a kłócicie się o wszystko, dosłownie o k🤬a wszystko, a potem zdziwieni dlaczego Was k🤬a nikt nie lubi... i dlaczego polaczków wszyscy jebią ? no k🤬a dlaczego... j🤬y pępek świata - Polska.. idź pan w c🤬j !!! nie jesteśmy sami na tej j🤬ej planecie.. a kraj taki ja Polska po prostu nie jest gotowy na dobry dubstep.. nikt tego nie trybi i nie da dobie wpoić zagranicznych trendów.. ale k🤬y na iphone'ach odbierają YT.. egoiści p🤬leni.. sam nie słucham dubstepów i się nimi nie jaram, ale was to się nawet czytać nie da...

Odpowiedz na twoj post ( oraz wszystkie inne ), zwazywszy na twoj nickname moze byc tylko jedna: Sram na ciebie i tobie podobnych, pajacu.
brK. 2013-02-24, 23:23
@up up up up up up(Czyli do wszystkich)
A to wszystko to jest C🤬J
Zgłoś
komax3 2013-02-25, 1:11 1
tr3mm0r napisał/a:

Wiesz, ja mam 31 lat i naprawde kluja mnie w oczy wulgaryzmy na tym i innych portalach. Poza tym duzo bardziej prawdopodobne jest, iz osoba uzywajaca tych slow nagminnie jest wlasnie gimbusem.

tr3mm0r napisał/a:

Odpowiedz na twoj post ( oraz wszystkie inne ), zwazywszy na twoj nickname moze byc tylko jedna: Sram na ciebie i tobie podobnych, pajacu.

Jak się coś nie podoba to wyłącz monitor a nie hejtuj wszystkich w c🤬j. Masz ponad 30 lat? Coś nie pasuje Ci? Morał: Sadistic nie jest dla "ciebie"*, wejdź lepiej tu i poćwicz pisanie z polskimi znakami, bo to mnie Twoje wypowiedzi kłują w oczy. Ludzi umiesz oceniać tylko po nicku? Jak myślisz ile mam lat? Znasz regulamin?

Przypomnę:
Cytat:

4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.

(warto przeczytać całość...)
Więc to Ty łamiesz regulamin, a nie my przeklinając.

*Sam chyba wiesz o co mi chodzi.

//Mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Po prostu gość mnie wk🤬ił.
Zgłoś
fifus92 2013-02-25, 1:25
Czerstwy napisał/a:

Hejterzyki j🤬e.
W miesiąc zarobi więcej niż Wy przez całe nędzne życie.

O, to zupełnie jak Bieber
Zgłoś
brK. 2013-02-25, 13:17
komax3 napisał/a:

Jak się coś nie podoba to wyłącz monitor a nie hejtuj wszystkich w c🤬j. Masz ponad 30 lat? Coś nie pasuje Ci? Morał: Sadistic nie jest dla "ciebie"*, wejdź lepiej tu i poćwicz pisanie z polskimi znakami, bo to mnie Twoje wypowiedzi kłują w oczy. Ludzi umiesz oceniać tylko po nicku? Jak myślisz ile mam lat? Znasz regulamin?

Przypomnę:
(warto przeczytać całość...)
Więc to Ty łamiesz regulamin, a nie my przeklinając.

*Sam chyba wiesz o co mi chodzi.

//Mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Po prostu gość mnie wk🤬ił.

Też przeczytaj całość, gość ma English system and British keyboard, a Twój wiek jest zdumiewający, wpisałeś tyle, żeby ukryć swoje 15lat?
btw. i tak chyba nie przeczytałeś całości, bo bronisz typa który powinien mieć bana za sam nick. Elo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie