Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Kazam! tajemnica ujawniona!

Nie przepadam za większością kawałków dupstep'owych, ale muszę przyznać że jest kilka przyjemnych dla ucha (tj. dźwięk spokojnego wypróżnienia się podczas sraczki, własnej oczywiście )
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chetek 2013-02-24, 20:22
@tr3mm0r

Ale co w związku z tym, że masz 31 lat? Jeśli musisz podkreślać swoje słowa wiekiem, to nie jesteś człowiekiem, który z wiekiem posiadł mądrość, a po prostu w tak młodym wieku jesteś już starym kapciem.
Zgłoś
tr3mm0r 2013-02-24, 20:28
chetek napisał/a:

@tr3mm0r

Ale co w związku z tym, że masz 31 lat? Jeśli musisz podkreślać swoje słowa wiekiem, to nie jesteś człowiekiem, który z wiekiem posiadł mądrość, a po prostu w tak młodym wieku jesteś już starym kapciem.

Zwiazek to ma taki, ze wg ciebie "bycie doroslym" pozwala ci uzywac wulgaryzmow, a prawda jest taka, ze rzucasz miesem bo na nic innego "cie" nie stac.

"Cie" w cudzyslowie bo nie tylko o "cie" tu chodzi xD
Zgłoś
timmy77 2013-02-24, 20:38 1
Ja tam słucham starego rocka od zawsze, ale kurde takie kawałki jak skrillex - make it bun dem, czy imagine dragons - radioactive są zajebiste ;D Jak ktoś nie jest zamknięty jak jakiś przygłup i ograniczony w jednym dziale muzycznym, to z każdego rodzaju mu się coś spodoba.
Zgłoś
krzyś1990 2013-02-24, 20:48
@up Albo w zbiorczym,lub poprostu go usuneli.Osobiście zaczyna mnie to irytować.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 21:19
a tam pier...icie ja obejrzałem, posłuchałem, nie przepadam za tego rodzaju muzyką ale srać mi się zachciało więc jak widać działa!
Zgłoś
koniokrad 2013-02-24, 21:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rudy1557 2013-02-24, 21:31
un_nem napisał/a:

to normlane ze takich ludzie jak ten caly skrillex sie osmiesza i gnebi.
niech najpierw zrobi zespol ktory stworzy jakas piosenke z calym sprzetem muzycznym a pozniej niech to przerobi.
wtedy udowodni ze jest jakims tam artysta. ale samo zmienianie dzwieku muzyki gowno mu da. i ludzie beda go traktowali jak gowno.

Tak się składa, że skrillex ten temat już przerabiał jako frontman kapeli o nazwie From First To Last, więc to chyba nie jest najlepszy argument na to jaki to on jest ch*jowy. Jego dubstepowa kariera zaczęła się później.
Zgłoś
erpi 2013-02-24, 21:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 21:54
teraz to on powinien się nazywać Srykleks
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 22:51
Zgłoś
tr3mm0r 2013-02-24, 23:06
brK. 2013-02-24, 23:23
Zgłoś
komax3 2013-02-25, 1:11 1
Zgłoś
fifus92 2013-02-25, 1:25
Zgłoś
brK. 2013-02-25, 13:17
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem