👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mózg został na ulicy, jak widać część kobiet go nie potrzebuje aby żyć
za to kierowca potrzebuje okularów
za to kierowca potrzebuje okularów
pytanie nie brzmi co ona robiła na ulicy tylko jakim cudem kierowca jej nie zauważył?
Ona ubezpieczenia nie ma. Po jebnieciu poszła sprawdzić czy zęby wszystkie i na robotę.
A więc to tak się czuje pracownica która dwadzieścia lat pakuje herbatki do paczek i robi to z pasją...

Widzę, że się ustawicznie edukowani i takoż niewinni z racji praw Newtona spalacze benzyny uaktywnili ze swoim internetowym szczekaniem... No to podpowiem:
Art. 255. § 3. kodeksu karnego
Kto publicznie pochwala popełnienie przestępstwa, podlega grzywnie do 180 stawek dziennych, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Art. 255. § 3. kodeksu karnego
Kto publicznie pochwala popełnienie przestępstwa, podlega grzywnie do 180 stawek dziennych, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
nowynick napisał/a:
pytanie nie brzmi co ona robiła na ulicy tylko jakim cudem kierowca jej nie zauważył?
A kto powiedział ze nie zauważył?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie