👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pewnie po to jeżdżą samolotami po ulicach żeby potem przelatywać nad dziurami w drodze

FuckingPsycho napisał/a:
To jest na Kołobrzeskiej czy na samym lotnisku ?
Tu akurat przejeżdżają przez Koszalińską

Oba te leśne dziadki, co to tak łapkami machają, powinny mieć na sobie kamizelki odblaskowe. Po pierwsze primo - popełniają wykroczenie i miły pan Henio z drogówki może im wymalować kwita, a po drugie primo przy takich pracach na drodze lepiej być widocznym - i tu dziękuję sympatycznej pani Jadzi, która ubrała chociaż jednego z tych ślimaków. The end.

waldekpl1 obok jest też WORD elki też jeżdżą przez to skrzyżowanie, zresztą widzę że trochę sadystów jest tutaj z Piły

Ojoj ile ludzi z Piły
Jak będzie robić zlot, dajcie znać na prv. Podjadę chętnie

Ja rozumie żeby czekać aż pociąg przejedzie, ale żeby czekać aż samolot przejedzie to lekka przesada.
Miranda,
Rzeczywiście trochę nas jest.
Jak by nie patrzeć, lepiej być z Piły niż sosnowca.
To może jakiś mały spot? Jest lotnisko, są bary etc.

Rzeczywiście trochę nas jest.
Jak by nie patrzeć, lepiej być z Piły niż sosnowca.
To może jakiś mały spot? Jest lotnisko, są bary etc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie