👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja to widzę jako kolejny gadżet rozpraszający kierującego, bo zamiast skupić się na prowadzeniu motocyklista będzie słuchał muzyki, gapił się z ciekawości na obraz pokazujący co jest za nim, i tak dalej... Dawców jest i tak sporo, a jak kask wejdzie do sprzedaży będzie jeszcze więcej.

slawekzur napisał/a:
Ja się pytam jak taki filmik może znaleźć się na głównej sadistica...
Dostaje 20 piw i automatycznie przenoszony jest na stronę główną.
Nie dziękuj

pakozi, zakładam że lusterek nie używasz bo jesteś za tępy żeby to ogarnąć
Mnie to dziwi czemu taki kask nie powstal lata temu? Przy obecnej technologi i miniaturyzacji? Przeciez to kamerka, mikrofon, gps i glosniczek, czyli wszystko co siedzialo w sonyericssonach sprzed 10lat

Przecież to "fake" jest :|. Te obrazeczki są dodane, a ludzie się pytają po ile taki kask XD.
nie wiem czy słuchanie muzyki podczas jazdy motocyklem jest rozsądne - gdyby ktoś zaczął trąbić na zagrożenie nie wiem czy byśmy słyszeli w szczelnym nocniku ;D co innego samochód
W tym kasku z tym z🤬b**** podkladem to w czarnobylu sie jezdzi:)
podpis użytkownika
peace
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie