Skutery są dla facetów, którzy kochają motocykle i innych facetów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
Bo w USA do manualnej skrzyni potrzebują wyższych studiów z zakresu zmiany biegów. Amerykanie to wygodne, spasione prosiaki, które muszą kierować jedną ręką, bo przecież jak mają trzymać hamburgera podczas jazdy? Mam swoje poglądy i uważam, że przez leniwość ludzkości rodzą się właśnie takie wynalazki jak automaty lub bezstopniowe skrzynie biegów. Choć automat z sekwencją jest jeszcze do przyjęcia - przynajmniej można się pobawić w miarę podobnie jak ręczną skrzynią. A jeśli chodzi o wygodę w podróżowaniu, to fajnie do tego sprawuje się dość elastyczny diesel - moment obrotowy i obroty w których go osiągamy pozwalają na to, aby w dłuższych trasach jeździć bez potrzeby zmieniania biegów zbyt często, a w mieście zmieniając biegi nie zasypiam
Już wolałbym kupić sobie nawet jakiegoś choppera lub coś pokroju Hondy Goldwing niż skuter.
Napinacze, ogarnijcie taki temat jak Suzuki Burgman 650, niby skuter ale waga 278kg, Moc 41 kW (56 PS) / 7.000 min
Moment obrotowy 62 Nm / 5.000 min
No ale dla was to pedalski pojazd
Sam smigam cruiserem, no i przyznac musze, ze jak pada to jest slabo....
Moment obrotowy 62 Nm / 5.000 min
No ale dla was to pedalski pojazd
Sam smigam cruiserem, no i przyznac musze, ze jak pada to jest slabo....
paco_x zgadzam się. znajomy jeździ burgmanem i ze świateł płynnie odchodzi całej reszcie,kiedy ja się męczę z zmianą biegów w szlifierce.dopiero około setki łapię przewagę
Nie ma to jak jechać po kimś i nie sprawdzić, czy napisało się poprawnie. ;p
a ja mysle, ze bez krabiego sadistic nie byl by taki sam, mozecie mowic co chcecie ale czasem dobre jest sie z niego posmiac podluchac opowoadan, owszem sam lubie po nim pojechac ale wydaje mi sie ze bez niego byo by nudniej
ale co ja tam wiem
ale co ja tam wiem
Burgman przyspieszenie 0-50km/h 2s, 0-100km/h 6,9s
Dla przykladu moj Intruz zbiera sie od 0-100km/h w 6,1s...
Dla przykladu moj Intruz zbiera sie od 0-100km/h w 6,1s...
Na kiblu się sra a nie jeździ. Czekam na bul dupy skuterowych braci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie