📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Na szczęście to tylko ksiądz, a nie jakiś rabin bo znowu by było nieszczęście
chciałem napisać, że "czekam na pierwszego debila, który napisze <<sami sobie winni>>", ale jak widać się spóźniłem
Taki ten kościół święty jak Jerzy Urban. Ten chociaż był szczery i świętoszka nie udawał.
Bez przesady z tymi skutkami nagonki, zwykły debil jakich wiele na świecie. A jeszcze większym debilizmem jest do jednego odstępstwa od reguły dorabiać narrację co czynisz ty halman...
250 lat temu spalili ostanie czarownice w Polsce też u mnie w mieście ku chwale ludzi w sukni.
Byli przekonani że tak jest dobrze i zwykła kobieta nie miała szans się wybronić.
Każdy katolik ma krew na rękach swoich przodków bo byli debilami.
A wy co robicie? To samo
Średnio na każdy kościół idzie z podatków 10tys zł są jeszcze milionowe fundusze ochrony zabytków jak i miliony na rydzyka
Byli przekonani że tak jest dobrze i zwykła kobieta nie miała szans się wybronić.
Każdy katolik ma krew na rękach swoich przodków bo byli debilami.
A wy co robicie? To samo
Średnio na każdy kościół idzie z podatków 10tys zł są jeszcze milionowe fundusze ochrony zabytków jak i miliony na rydzyka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie