👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Zenon:
Do Matrixa jest potrzebne SI, więc jeszcze parę latek poczekamy.
Do Matrixa jest potrzebne SI, więc jeszcze parę latek poczekamy.

Wszystko ladnie pieknie, tylko Skyrim byl z deka.... slaby... no ale, jak sie nie gralo np. w Planescape Torment czy Baldursa 2, to moze sie wydawac ze to szczyt kunsztu fabularnego

Niby mi się podoba że takie coś już jest możliwe, ale obawiam się że pewnego dnia ludzie zaczną się zamykać w jakiś kapsułach wirtualnej rzeczywistości i będą woleli prowadzić swój żywot w np. Simsach 22 a nie w prawdziwym świecie. A przy życiu będą ich tylko utrzymywać jakieś machiny które będą doprowadzały pokarm. Straszne to trochę :/
To jest zajebista sprawa, mam nadzieję, że udoskonali się to szybko i sprawnie, jeszcze za mojego życia
Fajnie by było spędzić starość w takim wynalazku
A kawałek z pierwszego filmu to
Imagine Dragons - Radioactive

A kawałek z pierwszego filmu to
Imagine Dragons - Radioactive

ahahaha ja tez tak chce. panaceum na zbedne kilogramy!!! do 20 lvl zrzucil bym z 10 kilo hahaha
stalowyszczur napisał/a:
Wszystko ladnie pieknie, tylko Skyrim byl z deka.... slaby... no ale, jak sie nie gralo np. w Planescape Torment czy Baldursa 2, to moze sie wydawac ze to szczyt kunsztu fabularnego
![]()
Sam Skyrim rzeczywiście jest słaby, ale siła tej gry leży w modach które zmieniają ją w arcydzieło.
Swoją drogą w drugim filmiku koleś ma straszne dropy FPSów

teken napisał/a:
To jest zajebista sprawa, mam nadzieję, że udoskonali się to szybko i sprawnie, jeszcze za mojego życia
Fajnie by było spędzić starość w takim wynalazku
![]()
Zobacz na rozwój komputerów przez okres 23 lat, czyli czas twojego życia, możesz być spokojny że na starość tego doświadczysz

Cholercia, ładnie to wygląda. Ale chciałbym zobaczyć, co by się stało, gdyby na przykład spadł z małej wysokości w skyrimie. Czy jego mózg zostałby oszukany i sam człowiek w prawdziwym świecie odczułby, że spada?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie