Zamówiłem ostatnio prostytutkę – narzekała, że wszystko ją boli, w łóżku była beznadziejna, a po wszystkim skasowała kosmiczne pieniądze. Gdy kulturalnie zwróciłem jej na to wszystko uwagę okazało się, że niedługo wychodzi za mąż i chce nabrać trochę praktyki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Na tym, gdzie się ogłaszasz. No, chyba że to twój "manager" ci ogłoszenia pisze, a ty tylko odwalasz mokrą i czasem też brudną robotę
No jak to tak? Sama zaczepiasz, obrzucasz obelgami i chamskimi, uszczypliwymi uwagami pod 10-ma tematami naraz, a teraz się obrażasz?
Babcia mówiła, żebym nie dyskutowała z idiotą, bo ktoś mógłby nas pomylić.
Nie pochlebia mi bycie zaczepianym przez jakąś sfrustrowaną laskę w internecie
Bardziej mnie to bawi, ale też trochę mi cię szkoda, P🤬dolka, choć lubię się z ciebie pośmiać
BongMan napisał/a:
Nie pochlebia mi bycie zaczepianym przez jakąś sfrustrowaną laskę w internecie
Bardziej mnie to bawi, ale też trochę mi cię szkoda, P🤬dolka, choć lubię się z ciebie pośmiać
![]()
Z tego co widzę, to ty tu jesteś dobrym tematem żartów i pojazdówek. Nie śmieją się z tobą tylko z ciebie.
Ty się nie udałeś, bo ojciec wcześniej wrócił z pracy i musiałem się ewakuować nim zdążyłem ejakulować.
BongMan napisał/a:
Ty się nie udałeś, bo ojciec wcześniej wrócił z pracy i musiałem się ewakuować nim zdążyłem ejakulować.
Bardzo ciekawe, zważywszy że jestem od Ciebie starszy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie