podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.podpis użytkownika
"jak chcesz mieć dobrze, to kieruj się tylko swoim interesem i r🤬aj innych w dupe ile wlezie póki się nie wk🤬ią." ~browarmanekpodpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.moonelq, koło kobiety to to nawet nie leżało
![]()
P🤬dolka, zatem wyjaśnij - po c🤬j zaczepiasz?
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Nie pochlebia mi bycie zaczepianym przez jakąś sfrustrowaną laskę w internecie
Bardziej mnie to bawi, ale też trochę mi cię szkoda, P🤬dolka, choć lubię się z ciebie pośmiać
![]()
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Z tego co widzę, to ty tu jesteś dobrym tematem żartów i pojazdówek. Nie śmieją się z tobą tylko z ciebie.
podroczę się z nim trochę, niech ma po co żyć
Z Bogusiem nie ma sensu dyskutować. To jakieś sfrustrowane dziecko, które nie potrafi przyjąć nawet najmniejszej krytyki. Może jest sporo osób, które go lubią albo popierają, jest jednak tyle samo osób, które mają go dosyć.
Skwituję to jednym powiedzonkiem: nie tykaj gówna, bo zacznie śmierdzieć.![]()
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Ten pedzik ostatnio na mnie szczekał, ale mu nie poszło jak k🤬ie w deszcz, to teraz próbuje grupowo
![]()
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Ty się nie udałeś, bo ojciec wcześniej wrócił z pracy i musiałem się ewakuować nim zdążyłem ejakulować.