👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wiem , że warna dostane , ale nie mogę się oprzeć..
14 komentarzy i Jeszcze nie ma żadnego do basiki !
ŚWIĘTUJEMY
14 komentarzy i Jeszcze nie ma żadnego do basiki !
ŚWIĘTUJEMY

Z wrażenia chyba się rypnąłeś i zamiast
miało chyba być "od".
Silvermoons napisał/a:
do basiki
miało chyba być "od".

Linekk napisał/a:
Z wrażenia chyba się rypnąłeś i zamiast
miało chyba być "od".![]()
Aj Lineczku złapałeś mnie :/
Poprawisz za mnie? Czy uznamy to jako moją sromotną porażkę, twój triumf?

Aj tam, aż taka porażka to to nie jest, nie przesadzaj. Widać tu, że jak się człowiek spieszy to popełnia czasem błędy.
Poprawić bym mógł ale dużo roboty z tym, a tak z rana przed herbatką to się nie chce jednak. Poza tym każdemu może się zdarzyć.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie