Nashi napisał/a:
GÓRNY Śląsk k🤬a mać, GÓRNY!!!
Na Śląsku jako takim mówi się najczystszą polszczyzną w kraju (ze względu na mieszankę różnych przesiedleńców brak jest jakichkolwiek naleciałości regionalnych).
Górny Śląsk to nie Śląsk? Pierwsze słyszę

Davidzior napisał/a:
To wyjedźcie wszyscy do ojczystych Niemiec - my kopalnie obsadzimy swoimi ludźmi...
hahahahah, k🤬a lepszego kawału już od lat nie słyszałem. Zresztą zauważyłem że tylko gorole sie o coś plują, wyzywają i popisują się jak to nie lubią hanysów, to przecież takie fajne, szczególnie jak się c🤬j wie na temat śląska. A hanysy ? Jakoś mało tu komentarzy obrażających reszte narodu, gorole mają chyba jakąś urażoną ambicje ... Już nie wspominając o tym że jesteście kretynami mówiąc "wyp🤬alać do kopalni" może gdybyście poszerzyli horyzonty wiedzielibyście, że kopalnie nie tylko na Śląsku są.

Idioci... Urodzilem sie na sląsku a mieszkam w warszawie, i smiejcie sie dalej z gwary śląskiej, taki urok śląska do c🤬ja, "do kopalni" gdyby nie na śląsku kopalnie to byś k🤬a musiał latać po lesie i zbierać drzewo, żałuje że silesia która dążyła do niezależności odpuściła, bo byście się kąpali w zimnej wodzie, a sląsk bez was by sobie poradził, wy bez ślaska nie gardze wami, przyciśnijcie krawat i wyp🤬alać!
Co się spinacie bracia Ślązacy? Debili boli dupa, że u nas jest wszystko wysoko rozwinięte, i, że dzięki większości naszego węgla mają czym zasilać swoje komputery do hejtowania (chyba, że w Warszawie mają jakąś elektrownię atomową?)
Napisałem po polsku, żeby każdy zrozumiał, a reszta Trzimejcie Śe!
Napisałem po polsku, żeby każdy zrozumiał, a reszta Trzimejcie Śe!

sp🤬alaj
Dawać napinatorzy na 900m pod ziemią... obsrali byscie sie po drodze, żenada
Dawać napinatorzy na 900m pod ziemią... obsrali byscie sie po drodze, żenada

Fala hejtów na Ślązaka musi być, tylko za to że jest Ślązakiem... ludzie p🤬lnijcie sie ino w łeb.