Czyli gra, której nie rozumiem( i nie do końca lubię ten gatunek), w dodatku w odmianie języka, którą też ciężko mi przyswoić, ale mimo to ogląda się przyjemnie.
Co to jest ta Dota
Co to jest ta Dota
podpis użytkownika
Naczelny hejter sadolowego analfabety.ja p🤬le to jest tak nei śmieszne i tak nie po śląsku że az płakac sie chce. ten kolo tak kalczey ślaska gware że ja p🤬le. nie chce mi sie przykładów pisac ale jak słysze WAS zamiast WOS to mie biere.
j🤬y polski niemiec. K🤬a nie wiem co wy w tym typie widzicie. Typ gra w gre, w ktora nie potrafi grac i na dodatek nie mowi nic sensownego, tylko p🤬li smieci. no i to j🤬e JA......
podpis użytkownika
To się wyklepie.Polski niemiec to twój stary może być. Germanizacja się na tym terenie odbywała to fakt. Ale wynikła z tego gwara która stała się częścią kultury regionalnej. Na śląsku też Polskich niemców nie lubią i niektórych mieszkańców Śląska uznających się za wielkich goroli nie uznających "ślonskij godki" Pozdrawiam i nie mam zamiaru nikogo urazić lecz proszę o zrozumienie dla obcych kulturj🤬y polski niemiec. K🤬a nie wiem co wy w tym typie widzicie. Typ gra w gre, w ktora nie potrafi grac i na dodatek nie mowi nic sensownego, tylko p🤬li smieci. no i to j🤬e JA......
podpis użytkownika
Nothink to do here