W związku z coraz większą popularnością postaci Slender Mana, postanowiliśmy z znajomymi stworzyć naszą wizję takiego nocnego spotkania z Slenderem. Oceńcie sami...[video]
[/video]
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
A ja mam pytanko... Po co ktoś podpiera sosny w lesie ? "Nie mogę spać bo podpieram sosny"
konto usunięte
2012-09-08, 18:11
Dopek napisał/a:
A ja mam pytanko... Po co ktoś podpiera sosny w lesie ? "Nie mogę spać bo podpieram sosny"
Bo za podpieranie brzozy prezes Kaczyński się gniewa.
konto usunięte
2012-09-08, 18:25
nie dal bym rady w tym lesie , boje się ciemnosci i jeszcze takie co ? :OOOOOOO
konto usunięte
2012-09-08, 18:46
małe pouczenie:
na początku gry nie wysiada się z samochodu
ale film całkiem spoko, przynajmniej nie siedzą przed kompem cały czas jak ja
konto usunięte
2012-09-08, 19:04
Prawdziwie straszna gra? F.E.A.R tak myślę a co do tematu : mogliście troche dłużej potrzymać w napięciu jakieś 2 kartki znaleźć czy coś ale piwo i tak leci.
@rockface123 a według mnie najzwyczajniej na świecie się posrałeś podczas gry w Amnesie. Właśnie to jest w niej najlepsze że gracz jest w niej całkowicie bezbronny. Tych pseudo horrorów typu Fear nasrało a jedynie co jest w nich straszne to tanie sztuczki typu wyskakują morda. Horror powinien działać na umysł. Sprawić by gracz się bał własnej wyobraźni. I to się poniekąd twórcom Amnesi udało.
@rockface123, jednak są osoby, które grały w CoC. Świetna gierka, a właśnie najstraszniejsze było to, że nie było broni, a jak już miałeś to później tracisz. Tylko było parę bugów, a najgorszy z tą rafą (strzelanie z działka)
konto usunięte
2012-09-08, 21:01
Gra jest tragiczna, to zwykły screamer (aka gra labirynt we flashu) tylko w 3D. W porównaniu z Amnezją jest niczym.
konto usunięte
2012-09-08, 21:06
Ja was za to odsyłam do pierwowzoru Slendermana.
O ile dobrze pamiętam cała seria ma około 45 odcinków.
Może i straszne to to nie jest ale pomysł jest całkiem zacny ;]
Co oni, lanosem tam podjechali?
konto usunięte
2012-09-09, 0:21
Rzehooj napisał/a:
Ja was za to odsyłam do pierwowzoru Slendermana.
O ile dobrze pamiętam cała seria ma około 45 odcinków.
Może i straszne to to nie jest ale pomysł jest całkiem zacny ;]
youtube.com/user/marblehornets