Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:30
Slender Man w lesie w północnej Wielkopolsce
konto usunięte • 2012-09-08, 14:43
W związku z coraz większą popularnością postaci Slender Mana, postanowiliśmy z znajomymi stworzyć naszą wizję takiego nocnego spotkania z Slenderem. Oceńcie sami...[video]
[/video]
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dopek 2012-09-08, 17:56
A ja mam pytanko... Po co ktoś podpiera sosny w lesie ? "Nie mogę spać bo podpieram sosny"
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 18:11 1
Dopek napisał/a:

A ja mam pytanko... Po co ktoś podpiera sosny w lesie ? "Nie mogę spać bo podpieram sosny"

Bo za podpieranie brzozy prezes Kaczyński się gniewa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 18:25
nie dal bym rady w tym lesie , boje się ciemnosci i jeszcze takie co ? :OOOOOOO
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 18:46
małe pouczenie:

na początku gry nie wysiada się z samochodu

ale film całkiem spoko, przynajmniej nie siedzą przed kompem cały czas jak ja
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 19:04
Prawdziwie straszna gra? F.E.A.R tak myślę a co do tematu : mogliście troche dłużej potrzymać w napięciu jakieś 2 kartki znaleźć czy coś ale piwo i tak leci.
Zgłoś
morela 2012-09-08, 19:08
1:25 fajny sikor
Zgłoś
vniveri25 2012-09-08, 19:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konował 2012-09-08, 20:46
@rockface123 a według mnie najzwyczajniej na świecie się posrałeś podczas gry w Amnesie. Właśnie to jest w niej najlepsze że gracz jest w niej całkowicie bezbronny. Tych pseudo horrorów typu Fear nasrało a jedynie co jest w nich straszne to tanie sztuczki typu wyskakują morda. Horror powinien działać na umysł. Sprawić by gracz się bał własnej wyobraźni. I to się poniekąd twórcom Amnesi udało.
Zgłoś
INOGIEKSA 2012-09-08, 20:46
@rockface123, jednak są osoby, które grały w CoC. Świetna gierka, a właśnie najstraszniejsze było to, że nie było broni, a jak już miałeś to później tracisz. Tylko było parę bugów, a najgorszy z tą rafą (strzelanie z działka)
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 21:01
Gra jest tragiczna, to zwykły screamer (aka gra labirynt we flashu) tylko w 3D. W porównaniu z Amnezją jest niczym.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 21:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rzehooj 2012-09-08, 21:43
Ja was za to odsyłam do pierwowzoru Slendermana.

O ile dobrze pamiętam cała seria ma około 45 odcinków.
Może i straszne to to nie jest ale pomysł jest całkiem zacny ;]
Zgłoś
Newbie2010 2012-09-08, 22:04
Co oni, lanosem tam podjechali?
Zgłoś
buciah5n1 2012-09-08, 23:59
Ale to jest gówno co by na pegasusie poszło zagrajcie w Amnesia: The Dark Descent; słuchawki, podkręcić bass, rolety/żaluzje w dół, siąść do niej gdy ciemno na dworze, zamknąć drzwi od pokoju i wczówka na maksa. Tam się coś dzieje, trzeba pomyśleć i świetny klimat robi cały scenariusz gry, aż prosi się by dwójka wyszła.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-09, 0:21
Rzehooj napisał/a:

Ja was za to odsyłam do pierwowzoru Slendermana.

O ile dobrze pamiętam cała seria ma około 45 odcinków.
Może i straszne to to nie jest ale pomysł jest całkiem zacny ;]

youtube.com/user/marblehornets
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem