Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
andre48 2011-02-08, 22:31
@postapoktaliptyczny
za Wikipedia - "Ślepota barw – zwana też zaburzeniem rozpoznawania barw (często ogólnie i mylnie nazywana daltonizmem), u ludzi jest niezdolnością do spostrzegania różnic pomiędzy niektórymi lub wszystkimi barwami, które normalnie są dostrzegane przez inne osoby."
Zgłoś
Kam 2011-02-08, 22:50
na bank rozpoznaje kolory po temperaturze i zapachu
Zgłoś
R................s 2011-02-08, 22:50
Gandalf8 ma nie ma c🤬ja tylko p🤬de. A nie sory on ma po prostu małego. To tak do opisu bo jak można pomylić ślepotę z daltonizmem!
Zgłoś
Q................8 2011-02-08, 23:30 1
Twoja stara napisała to samo jak sie rodziłeś
Zgłoś
T................l 2011-02-08, 23:34
Qbeecheck88,
Twoja stara była modna 6 lat temu...
Zgłoś
Q................8 2011-02-09, 14:40
Twój stary Cie za bardzo kochał 6 lat temu .
Zgłoś
h................n 2011-02-09, 16:30 1
@Towel Nie widzisz ze chłopak dopiero dołączył i chce się pokazać
Zgłoś
Gandalf8 2015-06-16, 19:27
@reos- moje kondolencje za tak potężne kompleksy. Swoją drogą to pewnie jedyna potężna rzecz jaką się możesz pochwalić.

Wiem, że szybko odpisuję, ale akurat tera coś mnie naszło, żeby przejrzeć swoje tematy (całe dwa )
Zgłoś