📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
Jak znajdę pająka w domu to wynoszę go na taras.
Nie wiem po co ,ale już tak mam .
Nie wiem po co ,ale już tak mam .
O gustach się niby nie dyskutuje, ale ciężko jest mi sobie uzmysłowić, że są na tym świecie ludzie, których poczucie estetyki i piękna pozwala im zachwycać się tak obrzydliwymi stworzeniami jak pająki...
Zauważyłem też, że istnieje zależność pomiędzy urodą kobiety, a tym jakie zwierzęta jej się podobają. Fajnym laskom podobają się zazwyczaj pieski, kotki, rybki itp. Miałem natomiast na studiach dwie koleżanki, które jarały się właśnie pająkami - i były to największe pasztety na całej uczelni...
Zauważyłem też, że istnieje zależność pomiędzy urodą kobiety, a tym jakie zwierzęta jej się podobają. Fajnym laskom podobają się zazwyczaj pieski, kotki, rybki itp. Miałem natomiast na studiach dwie koleżanki, które jarały się właśnie pająkami - i były to największe pasztety na całej uczelni...
ednieuw.home.xs4all.nl/australian/Spidaus.html - tutaj na pewno znajdziecie tego i wiele innych fajnych pajonczakow.
A z tego co mi sie wydaje to chyba jest gatunek skaczacy.
A z tego co mi sie wydaje to chyba jest gatunek skaczacy.
dr_dex napisał/a:
Jak na nie patrze to kapeć sam mi się z nogi zdejmuje ...
Chyba nie uderzył byś kobiety? I to dorosłej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie