@rockface123, tak, okej. Rozumiem, szanuję Cię za to ale... Sadistic, (w moim mniemaniu) nie jest stroną do wrzucania "słodkich wydr". Nosz do k🤬y! To samo z kwejkiem - było fajnie póki nie dorwała się banda ludzi, którzy wrzucali tam cycki, dupy, c🤬y [(tak, jestem w 100% hetero i r🤬am kobiety) ale od takich wstawek są strony jak redtube itp.] oraz wielcy jaracze trawy, hipsterzy i inne k🤬y, które ją zniszczyły. To samo robi się z sadistic'iem. Wyj🤬e na wszelki hejting mam.
Konto usunięte
2012-08-19, 19:23
ej no k🤬a to już kolejna wstawka która wygląda na wrzuconą prosto z pewnego serwisu na "k"..
Konto usunięte
2012-08-19, 19:39
słodkie wydry już są... czyli za jakieś pół roku na sadisticu co druga wrzuta bedzie ze słodkimi lub śmiesznymi kotami?
kpaxian, nie, na słodkie kiciusie jest zbiorczy temat
Konto usunięte
2012-08-19, 19:44
p🤬le nie wymagam wiele, chcę piwo i mięsko oraz może trochę sadyzmu
Wydrze wydrzę wydrze wydrze wydrze wydrzę
Konto usunięte
2012-08-19, 21:00
C'est Ca napisał/a:
@rockface123, tak, okej. Rozumiem, szanuję Cię za to ale... Sadistic, (w moim mniemaniu) nie jest stroną do wrzucania "słodkich wydr". Nosz do k🤬y! To samo z kwejkiem - było fajnie póki nie dorwała się banda ludzi, którzy wrzucali tam cycki, dupy, c🤬y [(tak, jestem w 100% hetero i r🤬am kobiety) ale od takich wstawek są strony jak redtube itp.] oraz wielcy jaracze trawy, hipsterzy i inne k🤬y, które ją zniszczyły. To samo robi się z sadistic'iem. Wyj🤬e na wszelki hejting mam.
sadistic jest na hardzie

poztym sadol połączony jest z kwejkiem i jebzdzidy także trzeba się przyzwyczajać
Tu jest k🤬a sadistic a nie jakiś kwejkopodobny szajs!
ale p🤬licie
czasami naprawdę mocne materiały lecą do suszu bo nie otrzymują 15 piw...
wielcy sadyści się odezwali... wrzućcie coś swojego i skończcie p🤬lić bo nagrody polecą
Konto usunięte
2012-08-20, 2:27
Co to ma k🤬a być?!
Sadistic?!